Etiketter: Apoteket Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:40 den 21 December, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Apoteket, , , , , ,   

  En gripen misstänkt för rån mot apotek i Kumla 

  Polisen skriver på sin hemsida på torsdagseftermiddagen att de gripit en man misstänkt för rån. Detta ska inträffat på ett apotek i centrala Kumla runt klockan 17:30.

  Enligt uppgifter ska en man kommit in i lokalen, hotat personal och lyckades få med sig diverse läkemedel. Därefter lämnade denne apoteket i okänd riktning.

  Flera polispatruller ska ha deltagit i sökningsarbetet och man ska bland annat skickat en hundpatrull. Efter en tids spaning lyckades man gripa en man som nu är misstänkt för det aktuella rånet. Beslag har genomförts i samband med gripandet som skedde i centrala Kumla.

  — Efter förhör kommer åklagare att besluta om mannen ska anhållas eller friges under den fortsatta utredningen. Ingen person skadades fysiskt i samband med rånets utförande, skriver polisen.

 • Martin Avedal 21:36 den 8 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Apoteket, , , , , , ,   

  Påverkad man bar på yxa i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 16:05 som polisen blev larmade till ett apoteket vid Våghustorget i centrala Örebro. Väktare ska ha ringt in och larmat om att mannen betedde sig stökigt inne på apoteket.

  Polisen anlände till platsen och konfronterade mannen. Under kontrollen visade mannen tydliga tecken på narkotikapåverkan. Polisen valde att ta med sig mannen för provtagning och förhör.

  Mannen bar på en yxa i en väska

  Dessutom skall den påverkade mannen haft en yxa med sig i en väska. I nuläget är mannen misstänkt för brott mot knivlagen samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel