Etiketter: Oxhagen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 08:48 den 11 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Oxhagen, , , , ,   

  Hittade vapenliknande föremål på skolgård i Oxhagen 

  Under måndagskvällen ska privatpersoner gjort ett vapenfynd på en skolgård i Oxhagen. Detta skriver både lokala och nationella medier om under måndagskvällen samt tisdagsmorgonen.

  Enligt uppgifter skall larmet inkommit till polisen i Örebro runt klockan 20:20. Under måndagskvällen spärrades skolgården av och man genomförde en teknisk undersökning. Framför allt ska polisen undersöka om vapnet är äkta.

  I nuläget rubricerar polisen detta som vapenbrott, det finns dock ingen misstänkt gripen för brottet.

 • Martin Avedal 22:10 den 9 April, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Oxhagen, , ,   

  Misstänkt skottlossning i Oxhagen under söndagen 

  Det var runt klockan 17:55 på söndagseftermiddagen som polisen larmades till området Oxhagen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en skottlossning på platsen.

  Enligt uppgifter skall polisen spärrat av ett stort område i Oxhagen och man har hittat flera tomhylsor. Vittnen ska ha sett hur en eller flera personer skjutit mot en gruppering, men ingen av dem ska kommit till skada.

  I nuläget finns inte någon misstänkt gärningsman gripen, men polisen ska genomföra en teknisk undersökning av brottsplatsen under kvällen.  

 • Martin Avedal 12:47 den 18 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Oxhagen, , , ,   

  Misstänkta skottlossningar i Oxhagen och Varberga 

  Under fredagen samt lördagen har det inkommit larm om två skottlossningar i Örebro. Det ska handla om stadsdelarna Oxhagen och Varberga skriver polisen och flera lokala medier.

  Skottlossningen i Oxhagen ska ha inträffat runt klockan 22:30 tiden på fredagen, en person ska ha hört en smäll sen observerat ett skotthål i dörren till sin lägenhet. Polisens tekniker ska varit på plats i området fram till klockan 01:30.

  Sen på lördagsmorgonen ska en person som bor i Varberga hört av sig till polisen. Detta efter att denne hört ett flertal smällar under fredagskvällen och därefter upptäckt skotthål i en fönsterruta till sin lägenhet. Dessutom ska man hitta pistolhylsor i närheten och polisen har spärrat av ett område i Varberga.

 • Martin Avedal 10:59 den 3 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Oxhagen, , ,   

  Man utsatt för rån i Oxhagen under natten 

  Det var vid klockan 02:52 natten mot söndagen som polisen larmades till stadsdelen Oxhagen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett rån i området.

  Enligt uppgifter skall en man i 55-årsåldern blivit rånad av två gärningsmän, de ska ha kommit över bankkort och mobiltelefon. De ska även ha slagit i mannen i ansiktet och hotat denne.

  Polisen är förtegna om incidenten men säger själva att de fått in uppgifter som kan hjälpa till i utredningen av ärendet. I skrivande stund finns dock ingen misstänkt gärningsman gripen.

 • Martin Avedal 12:00 den 27 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Oxhagen, , ,   

  Rånförsök vid bankomat i Oxhagen 

  Polisen fick under natten in en anmälan om ett rånförsök vid en bankomat i Oxhagen. Detta efter att en person kontaktat polisen, larmet ska inkommit vid klockan 02:13 natten till måndagen.

  Enligt uppgifter ska anmälaren som är en man tagit ut pengar vid bankomaten när denne blev konfronterad av ett flertal personer. Mannen beskriver det som att de kom från ingenstans. Gruppen ska försökt råna mannen på de pengar han tagit ut.

  Mannen ska dock lyckas freda sig och kunde lämna platsen på sin cykel. När denne befanns sig i Varberga kontaktade denne polisen och berättade om det som hade inträffat vid bankomaten i Oxhagen.

 • Martin Avedal 22:50 den 17 November, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Oxhagen, , ,   

  En gripen misstänkt för grov misshandel i Oxhagen 

  Det var vid klockan 16:54 på tisdagseftermiddagen som polisen larmades till bostadsområdet Oxhagen i Örebro. Detta efter att man fått larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en person blivit så pass allvarligt misshandlad att denne fick föras till USÖ. En man i 55-årsåldern ska blivit gripen misstänkt för brottet, det ska även förekomma uppgifter om att ett tillhygge har använts under misshandeln.

  Polisen är väldigt förtegna om vad som har inträffat. Man vill inte gå ut med för mycket information. Men polisen har genomfört en stor insats på brottsplatsen, tekniker ska ha varit på plats. Brottsplatsen ska ligga i närheten av motorvägen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel