Etiketter: Brand i fordon Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:07 den 26 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Brand i fordon, Hoverboard, , , , ,   

  Hoverboard började brinna i Oxhagen 

  Lokala medier i Örebro skriver under söndagskvällen att räddningstjänsten larmades till de västra delarna av staden. Detta efter att det inkommit larm om en brand i ett motorfordon.

  Enligt uppgifter skall det handla om en hoverboard som av okänd anledning börjat brinna. Den ska ha stått på en gräsmatta nära en husfasad men trots det ska det inte funnits någon spridningsrisk.

  Örebro Tribune har varit på plats och det aktuella området är Oxhagen i höjd med Vox-parken. Hoverboarden ligger på en gräsmatta och räddningstjänsten hade precis släckt den när Örebro Tribune dök upp. Larmet ska ha inkommit vid klockan 20.09.

 • Martin Avedal 17:36 den 26 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Brand i fordon, gasoltuber, , , Philängen, ,   

  Brand i släp med gasoltuber på Pilängen 

  Det var runt klockan 16:15 på onsdagseftermiddagen som räddningstjänsten larmades till industriområdet Pilängen i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en brand i ett fordon.

  Enligt uppgifter skall en brand uppstått i ett släp lastad med ett 20-tal gasoltuber. Några av dessa tuber ska under branden exploderat, vilket bidrog till att höga smällar ska ha hört i området.

  Räddningstjänsten ska snabbt fått branden under kontroll och den kunde släckas efter 15 minuter. Det är i skrivande stund oklart om någon skadats i samband med branden, orsaken till branden är också oklar.  

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel