Etiketter: Drottninggatan Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:32 den 1 June, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Drottninggatan, , , , ,   

  Man i 40-årsåldern utsatt för rån i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 11:16 på onsdagsförmiddagen som polisen larmades till Drottninggatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån.

  Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit överraskad av två maskerade män som hotade honom med ett knivliknande föremål. Mannen tvingades lämna ifrån sig klocka, armband samt ett halsband. Rånet ska ha inträffat i ett trapphus och mannen bodde ej på den aktuella adressen.

  Efter rånet ska de bägge maskerade männen försvunnit ut på Drottninggatan men oklart i vilken riktning. Polisen har sökt i närområdet med hundpatrull men inte lyckats lokalisera de bägge misstänka männen.

  Den som tror sig ha upplysningar att lämna gällande brottet ombeds ringa 114 14 och berätta vad man tror sig veta eller ha sett, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 09:35 den 7 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Drottninggatan, , , , , ,   

  Man till sjukhus efter misshandel i centrala Örebro 

  Det var runt klockan 00.30 natten mot lördagen som polis samt ambulans larmades till Drottninggatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit så pass illa misshandlad att denne tappade medvetandet och fick föras till sjukhus med ambulans. I skrivande stund är bakgrunden till misshandeln fortfarande oklar, men det ska funnits flera ögonvittnen på platsen.

  Polisen har upprättat en anmälan gällande misshandel. Det finns dock fortfarande inte någon misstänkt för det aktuella brottet. Det är också oklart hur pass allvarliga skador den misshandlade mannen ådrog sig.

 • Martin Avedal 21:51 den 7 February, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Drottninggatan, , ,   

  Räddningstjänst till Drottninggatan efter larm om brand 

  Vid klockan 21.23 på fredagskvällen larmades polis, ambulans och räddningstjänst till Drottninggatan i centrala Örebro efter larm om en brand i ett flerfamiljshus.

  Det är i skrivande stund oklart hur pass omfattande branden är och vad som orsakade den. Men enligt vittnes uppgifter skall någon sett en låga i en av lägenheterna i fastigheten. Räddningstjänst är igång med att undersöka den aktuella bostaden.

  Foto: Läsarbild

 • Martin Avedal 17:19 den 23 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Drottninggatan, Klockaffär, Klockor, , , ,   

  Maskerade män rånade klockaffär i centrala Örebro 

  Det var vid lunchtid under måndagen som en klockaffär i central Örebro blev utsatt för ett rån. Polisen blev utlarmade vid klockan 12:35 till affären som ligger vid Drottninggatan.

  Enligt uppgifter skall två maskerade män ha krossat en monter och fått med sig ett flertal klockor av okänt värde. De två männen upplevdes som unga uppger polisen.

  Lämnade platsen på en silverfärgad moped

  Efter att de två männen rånat klockaffären lämnade de platsen på en silverfärgad moped. De ska kört i riktning mot Vasatorget. Enligt uppgifter ska det också funnits fler vittnen som iakttagit rånet.

  Polisen ska ha spärrat av platsen för teknisk undersökning och bland annat ska en kofot lämnats kvar i klockaffären. Personalen ska bli hotade av de två maskerade männen men ingen ska kommit till skada.

  I nuläget finns ingen gripen för rånet. Polisen rubricerar det inträffade för rån. Om det finns någon som har sett något eller har uppgifter om rånet i centrala Örebro kan man kontakta polisen på 114 14.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel