Man i 40-årsåldern utsatt för rån i centrala Örebro

Det var vid klockan 11:16 på onsdagsförmiddagen som polisen larmades till Drottninggatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån.

Enligt uppgifter skall en man i 40-årsåldern blivit överraskad av två maskerade män som hotade honom med ett knivliknande föremål. Mannen tvingades lämna ifrån sig klocka, armband samt ett halsband. Rånet ska ha inträffat i ett trapphus och mannen bodde ej på den aktuella adressen.

Efter rånet ska de bägge maskerade männen försvunnit ut på Drottninggatan men oklart i vilken riktning. Polisen har sökt i närområdet med hundpatrull men inte lyckats lokalisera de bägge misstänka männen.

Den som tror sig ha upplysningar att lämna gällande brottet ombeds ringa 114 14 och berätta vad man tror sig veta eller ha sett, skriver polisen på sin hemsida.