Etiketter: E18 Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 16:58 den 23 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: E18, , , ,   

  70-årig kvinna i Smitningsolycka på E 18 

  Föraren av den omkörda bilen föjde efter motparten och kontaktade samtidigt polisen och kunde ”styra” en patrull till att få kontakt med aktuellt fordon. Detta skedde först strax innan Kristinehamn där stoppförsök gjordes.

  Föraren av bilen ignorerade stoppförsöken som kontinuerligt gjordes. Först strax innan Ölme lyckades polisen få föraren att stanna och då efter att ytterligare en patrull hjälp till genom att lägga sig före aktuell bil och bromsa ner farten.

  Föraren visade sig vara en kvinna i 70-årsåldern som var mycket upprörd och helt oförstående till att hon stoppats. Vid kontroll visade det sig att bilen hade färska repor i sidan som väl stämde överens med det påstådda händelseförloppet.

  Kvinnan är nu misstänkt för olovligt avvikande från trafikolycka samt för att inte ha stannat på polismans tecken. Hennes körkort omhändertogs på platsen. 

 • Håkan Eriksson 10:46 den 12 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: E18, , Linnebäck,   

  Personbil kolliderade med ett däck på E18 utanför Karlskoga 

  En personbil kolliderade vid 07-tiden på tisdagsmorgonen med ett däck som låg på motorvägen i höjd med Linnebäck strax utanför Karlskoga. En lastbil hade tappat däcket på E18, på platsen för trafikolyckan. Enligt polisen ska ingen person skadats i samband med olyckan.

  Personbilen måste bärgas från olycksplatsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel