Etiketter: grovt rån Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:56 den 30 July, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , grovt rån, , , , ,   

  Två misstänkta för grovt rån i Hällabrottet 

  Flera lokala medier i Örebro län skriver under söndagen att två personer har gripits och anhållits misstänkta för grovt rån. Brottet ska inträffat i samhället Hällabrottet utanför Kumla.

  Enligt uppgifter fick polisen larmet under söndagsmorgonen och brottsplatsen ska vara en villa i Hällabrottet. Polisen kunde efter ett intensivt spaningsarbete gripa de två misstänkta gärningspersonerna.

  Under söndagen ska dessa två även blivit anhållna misstänkta för grovt rån. Det finns även uppgifter om att det inte ska inträffat några personskador under det grova rånet.

 • Martin Avedal 09:17 den 9 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: grovt rån, , , , , , ,   

  Kvinna knivskuren och rånad av maskerade män 

  Flera lokala medier i Örebro skriver under fredagsförmiddagen att det inträffade ett grovt rån i Vivalla under torsdagskvällen. Det handlar om en kvinna som blivit knivskuren och rånad.

  Enligt uppgifter skall ett flertal maskerade män runt klockan 21:00 angripit en kvinna i 25-årsåldern. Gärningsmännen ska hotat och skadad kvinnan med ett knivliknande föremål. Kvinnan ska inte blivit allvarligt skadad men blev bland annat av med guldsmycken.

  Larmet ska ha inkommit till polisen runt klockan 21:25 och man har under torsdagskvällen sökt igenom Vivalla efter de misstänkta, men utan resultat. Polisen rubricera händelsen i nuläget som grovt rån.

 • Martin Avedal 21:58 den 17 January, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: grovt rån, , , , , ,   

  Man till sjukhus efter rån i Karlskoga 

  Polisen skriver på sin hemsida under kvällen att det inträffat ett rån i Karlskoga. En person ska ha förts till sjukhus efter att blivit påhoppad utanför en livsmedelsbutik.

  Enligt uppgifter skall mannen som är i 40-årsåldern befunnit sig utanför livsmedelsbutiken när ett okänt antal personer överföll denne. Mannen ska blivit bestulen på pengar och personliga tillhörigheter.

  Polisen har inlett en förundersökning gällande rån. Mannen ska fått föras till sjukhus med ambulans och rånet ska inträffat runt klockan 17:00-tiden på tisdagskvällen.

 • Martin Avedal 16:18 den 27 November, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: grovt rån, , , , , ,   

  Tre gripna efter grovt rån i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 11:49 på söndagen som polisen larmades till en adress i centrala Örebro. Detta var efter att det inkommit samtal från allmänheten gällande ett slagsmål i ett flerfamiljshus.

  Enligt uppgifter ska en man i 50-årsåldern blivit rånad och misshandlad i sin lägenhet, detta så pass grovt att denne fick uppsöka sjukvård därefter. Innan ambulans förde mannen till sjukhuset ska denne lämnat signalement till polisen. Bland annat ska mannen blivit misshandlad med ett tillhygge.

  Efter ett intensivt spaningsarbete kunde polisen runt klockan 13:00 stoppa ett fordon i Örebros västra delar. I fordonet färdades tre män, samt att det fanns gods tillhörande den misshandlade mannen. Bland annat ska de stulit pengar och nycklar från denne. Polisen kunde gripa de tre männen som är i nuläget misstänkta för grovt rån.

 • Martin Avedal 11:48 den 11 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , grovt rån, , , ,   

  Man utsatt för grovt rån på Aspholmen i Örebro 

  Det var under natten mot måndagen som en man blev utsatt för ett grovt rån vid en arbetsplats på industriområdet Aspholmen i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen ha sovit i en husvagn på ett inhägnat området när denne blev väckt av för honom ett flertal okända personer. De ska ha hotat mannen med någon form av vapen.

  Blev fastbunden i en stol

  Gärningsmännen ska tvingat in mannen i en lokal för att lokalisera ett par nycklar till ett värdeskåp. När mannen inte lyckades hitta dessa blev denne istället fastbunden i en stol med tejp och sladdar. Mannen ska även blivit hotat till livet om denne lämnade stolen.

  Det grova rånet ska ha inträffat runt klockan 03.00 på natten mot måndagen men det var först vid klockan 05.22 som mannen lyckades kontakta dennes chef samt polisen.

  Gärningsmännen ska kommit över dagskassan till verksamheten samt två mobiltelefoner tillhörande mannen. Platsen har under morgonen blivit avspärrad för teknisk undersökning och polisen rubricerar händelsen som grovt rån.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel