Etiketter: Grovt olaga hot Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:34 den 13 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grovt olaga hot, , , , , ,   

  Man misstänkt för sexuellt ofredande mot ung flicka 

  Polisen skriver vid klockan 18:44 på tisdagskvällen att det förekommit ett sexuellt ofredande mot en ung flicka i Hallsberg. Den misstänkte är en man i 25-årsåldern och denne ska även hotat en yngre pojke.

  Enligt uppgifter skall mannen ofredat flickan genom beröring av sexuell karaktär. Han ska under oklara omständigheter förmått flickan att följa med denne till en lägenhet där övergreppen sedan skedde. Vid ett senare skede ska mannen även ha hotat en yngre pojke med ett tillhygge skriver polisen.

  Polisen har genomfört en rad utredningsåtgärder, och gjort en del beslag samt hållit förhör med den unga flickan. Dessa förhör har skett i närvaro av flickans vårdnadshavare med anledning av den unga åldern. Både flickan och den unge pojken ska bägge vara under femton år.

  Mannen är i nuläget misstänk för sexuellt ofredande av barn samt grovt olaga hot. Det finns dock inga uppgifter om att denne ska vara gripen.

 • Martin Avedal 12:56 den 13 June, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Grovt olaga hot, , , ,   

  Man anhållen efter grovt olaga hot och barnfridsbrott 

  Polisen skriver på sin hemsida att de under måndagskvällen kunde gripa en man i 50-årsåldern misstänkt för grovt olaga hot och barnfridsbrott. Larmet ska ha inkommit vid 19:31 och ägt rum på en adress i Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen ha hotat en kvinna denne har en relation med, han ska även använt ett tillhygge under incidenten. Det ska även funnits underåriga barn i bostaden när detta inträffade. Mannen kunde gripas av polispatrullen som skickades ut.

  Under tisdagen meddelade polisen vid klockan 10:43 att mannen numera var anhållen misstänkt för grovt olaga hot och barnfridsbrott, detta ska ha beslutats av åklagare efter förhör. Kvinnan ska dessutom uppsökt sjukvård.

 • Martin Avedal 21:00 den 17 November, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Grovt olaga hot, , , , , ,   

  Ung man rånad i sitt hem av flertal gärningsmän 

  Det var vid klockan 17:51 på torsdagseftermiddagen som polisen larmades till en adress i centrala Hallsberg. Enligt uppgifter skall det inträffat ett rån i en bostad på platsen.

  En man i 20-årsåldern ska blivit slagen och hotad av ett flertal gärningsmän. De ska bland annat kommit över kläder skriver polisen på sin hemsida. Det framkommer dock inte hur rånarna tog sig in i bostaden eller om mannen behövde uppsöka sjukvård.

  En polispatrull ska varit på plats och gjort en anmälan, i nuläget rubricerar man detta som grovt olaga hot samt rån.

 • Martin Avedal 12:40 den 11 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Grovt olaga hot, , , , ,   

  Man gripen misstänkt för grovt olaga hot i Brickebacken 

  Det var vid klockan 09:08 på fredagsmorgonen som flera polispatruller larmades till Brickebacken. Detta efter att det inkommit larm om att en person ska ha hotat en man med bl.a ett stickvapen.

  Enligt uppgifter ska den utsatte mannen befunnit sig utomhus i Brickebacken centrum när en man i 50-årsåldern ska hotat denne. Mannen upplevde att 50-åringen hade ett stickvapen på sig under hotet. Efteråt ska den utsatte mannen tagit sig ifrån platsen och kontaktat polisen.

  Polisen genomförde en stor polisinsats och kunde gripa den 50-årige mannen. Denne är i nuläget misstänkt för grovt olaga hot. En åklagare fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Den utsatte mannen ska inte blivit skadad i samband med denna händelse.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel