Etiketter: Stickvapen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:40 den 11 February, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stickvapen,   

  Man gripen misstänkt för grovt olaga hot i Brickebacken 

  Det var vid klockan 09:08 på fredagsmorgonen som flera polispatruller larmades till Brickebacken. Detta efter att det inkommit larm om att en person ska ha hotat en man med bl.a ett stickvapen.

  Enligt uppgifter ska den utsatte mannen befunnit sig utomhus i Brickebacken centrum när en man i 50-årsåldern ska hotat denne. Mannen upplevde att 50-åringen hade ett stickvapen på sig under hotet. Efteråt ska den utsatte mannen tagit sig ifrån platsen och kontaktat polisen.

  Polisen genomförde en stor polisinsats och kunde gripa den 50-årige mannen. Denne är i nuläget misstänkt för grovt olaga hot. En åklagare fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Den utsatte mannen ska inte blivit skadad i samband med denna händelse.

 • Martin Avedal 09:43 den 30 November, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stickvapen,   

  Avstod drogköp – blev hotad med stickvapen 

  Polisen blev vid klockan 00:15 natten mot tisdagen larmade till Kungsgatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall en man i 35-årsåldern blivit hotad av en grupp med personer, detta efter att mannen avstått ett köp av narkotika. Mannen uppger att personerna ska hotat honom med någon form av stickvapen.

  Mannen behövde inte uppsöka någon sjukvård efteråt, i skrivande stunder rubricerar polisen detta som grov misshandel. I nuläget finns det inte någon frihetsberövad i detta ärende.

 • Martin Avedal 19:44 den 17 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Stickvapen, ,   

  Man rånade butik i Rosta – ska dragit stickvapen 

  Det var vid klockan 15:06 på fredagseftermiddagen som polisen blev larmade till en butik i Rosta i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett rån.

  Enligt uppgifter skall en man varit inne i butiken och tagit varor, när mannen blev konfronterad av personalen ska denne dragit någon form av stickvapen. Därför ska mannen lämnat butiken med de varor som denne hade stulit.

  Polisen har varit i butiken och skrivit en anmälan, man rubricerar detta som rån i motvärnsfallet. Det är i nuläget oklart vad det aktuella värdet på stöldgodset är, men polisen skriver att ingen ska blivit fysiskt skadad i samband med rånet.

 • Martin Avedal 10:29 den 21 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Stickvapen, ,   

  Misstänkt mordförsök på Väster – man skjuten i benet 

  Det var vid klockan 00:32 natten mot torsdagen som polisen fick in ett larm om en skjutning. Den ska ha inträffat utomhus vid ett bostadsområde på Väster i Örebro

  Enligt uppgifter ska en man i 30-årsåldern blivit skjuten i benet efter någon form av dispyt. Denne ska även blivit skadad av någon form av stickvapen. Men polisen är väldigt förtegna om vad som har hänt.

  Polisen misstänker ett mordförsök

  Polisen meddelar under torsdagsförmiddagen att de ändrar rubriceringen till mordförsök. Och man har genomför en brottsplatsundersökning och har säkrat en del bevis.

  Mannen som under natten blev skottskadad samt skuren fick föras med ambulans till USÖ men skadorna ska ej varit livshotande. Polisen har kunnat förhöra denne. I nuläget finns ingen misstänkt gripen för händelsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel