Man gripen misstänkt för grovt olaga hot i Brickebacken

Det var vid klockan 09:08 på fredagsmorgonen som flera polispatruller larmades till Brickebacken. Detta efter att det inkommit larm om att en person ska ha hotat en man med bl.a ett stickvapen.

Enligt uppgifter ska den utsatte mannen befunnit sig utomhus i Brickebacken centrum när en man i 50-årsåldern ska hotat denne. Mannen upplevde att 50-åringen hade ett stickvapen på sig under hotet. Efteråt ska den utsatte mannen tagit sig ifrån platsen och kontaktat polisen.

Polisen genomförde en stor polisinsats och kunde gripa den 50-årige mannen. Denne är i nuläget misstänkt för grovt olaga hot. En åklagare fatta beslut om han ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Den utsatte mannen ska inte blivit skadad i samband med denna händelse.