Etiketter: Smitning Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 19:33 den 5 July, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Smitning, ,   

  Två personer på elsparkcykel körde på kvinna 

  Det var vid klockan 15:43 på tisdagseftermiddagen som polis och ambulans blev larmade till Stortorget i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka samt smitning.

  Enligt uppgifter skall två personer på en elsparkcykel kört på en kvinna i 50-årsåldern. Därefter ska de lämnat platsen medan kvinnan var tvungen att uppsöka sjukvård. Detta då hon ska ha skadat sin arm.

  Polisen skriver att man sökt efter personerna men har inte anträffat dem. Man har även hållit i målsägandeförhör och vittnesförhör och ska upprätta en anmälan om smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada.

 • Martin Avedal 14:28 den 1 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Smitning, ,   

  Förare lämnade fordon efter att ha kört ner en stolpe 

  Det var vid klockan 13:37 på måndagen som räddningstjänsten och polisen blev larmade till Östra Bangatan i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om en trafikolycka.

  Enligt uppgifter skall en skåpbil kört ner en stolpe på Östra Bangatan. Efter kollisionen med stolpen skall förare i skåpbilen till fots sprungit från olycksplatsen.

  Enligt fler uppgifter som inkommit ska ett flertal föremål ramlat ur skåpbilen vid kollisionen. I nuläget är det oklart vad det är för föremål. Polisen har även inte lokaliserat föraren.

 • Martin Avedal 14:30 den 5 January, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Smitning, , ,   

  Misstänkt smitning efter trafikolycka vid USÖ 

  Vid klockan 11:27 runt lunchtid på tisdagen inkommit larm om en trafikolycka vid USÖ i Örebro. En man har kontaktat polisen och uppger att denne blivit påkörd.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit påkörd vid ett övergångsställe i höjd med akuten vid USÖ. Bilisten som uppfattades som en äldre kvinna ska lämnat platsen utan att ha samtalat med mannen.

  Polisen har skrivit en anmälan angående smitning från trafikolycka. Den påkörde mannen ska inte ådragit sig några allvarliga skador och inte behövt uppsöka läkarvård. Denne har dock klagat på smärtor i ena foten.

 • Martin Avedal 11:37 den 14 October, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Rondell, Smitning, , ,   

  Misstänkt smitningsolycka på Södermalm i Örebro 

  Det var runt klockan 06:30 på måndagsmorgonen som en cyklande man i 25-årsåldern blev påkörd vid en rondell på Södermalm, den vid Gustavsvikvägen och Södermalmsplan.

  Polisen fick anmälan vid klockan 06:46 efter att mannen anlänt till sin arbetsplats. Enligt uppgifter skall denne fått skjuts och inte behövt uppsöka sjukvård för några skador. Dock skall mannen klagat på smärtor i arm och axel.

  Hamnade på fordons motorhuv

  Polisen söker i nuläget efter den misstänkte smitaren men man har inte något signalement på fordonet. Om någon har sett något vid rondellen på Södermalm runt kl 06:30 kan man höra av sig på 114 14.

  Enligt uppgifter skall den 25-årige mannen blivit påkörd och hamnat på fordonets motorhuv. Därefter skall bilisten lämnat platsen direkt efter olyckan utan att stanna.

 • Martin Avedal 13:56 den 23 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Ingelsby, , , Smitning, ,   

  Ung mopedist blev prejad av pickup – fick föras till sjukhus 

  En 16-årig mopedist blev vid klockan 01:03 natten till söndagen prejad av en pickup på riksväg 50 i höjd med Ingelsby norr om Askersund.

  Enligt uppgifter ska mopedist, en 16-årige kille klagat på smärta i ryggen och fått åka ambulans till sjukhus. Polisen varit på platsen och kan konstatera att mopedisten blivit prejad av en mörkblå eller svart pickup, därefter kraschade mopeden in i ett räcke.

  Polisen söker efter händelsen information om det misstänkta fordonet. I nuläget handlar det om en smitning och privatpersoner kan höra av sig till polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 15:42 den 28 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Smitning, ,   

  Två gripna efter väpnat rån mot matbutik i Norr 

  Polisen blev vid klockan 08:05 larmade till en matbutik på Norr i Örebro. Enligt uppgifter skall två män rånat butiken med kniv.

  De bägge män ska dragit kniv efter att de blev tillsagda att lägga upp alla varor på bandet i kassan. Därefter plockade de på sig varor och lämnade butiken.

  Krockade med personbil på Norr

  De bägge männen kunde vid kl 10:40 gripas av polis efter att det inkommit flera tips från allmänheten. Männen ska ha smitit från en olycksplats efter att ha krockat med en personbil på Norr.

  Polisen kunde identifiera fordonet då man framfört detta vårdslöst i trafiken i de norra delarna av Örebro. Efter en kort polisjakt på riksväg 50 stannade männen självmant.

  De är i nuläget misstänkta för rån samt ett antal trafikbrott som t.ex smitning.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel