Etiketter: Moped Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 13:56 den 23 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Ingelsby, Moped, , , ,   

  Ung mopedist blev prejad av pickup – fick föras till sjukhus 

  En 16-årig mopedist blev vid klockan 01:03 natten till söndagen prejad av en pickup på riksväg 50 i höjd med Ingelsby norr om Askersund.

  Enligt uppgifter ska mopedist, en 16-årige kille klagat på smärta i ryggen och fått åka ambulans till sjukhus. Polisen varit på platsen och kan konstatera att mopedisten blivit prejad av en mörkblå eller svart pickup, därefter kraschade mopeden in i ett räcke.

  Polisen söker efter händelsen information om det misstänkta fordonet. I nuläget handlar det om en smitning och privatpersoner kan höra av sig till polisen på 114 14.

 • Martin Avedal 19:11 den 29 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Moped, , , , , Tybble Centrum,   

  Två unga män bestulna på moped i Tybble centrum 

  Det var vid klockan 13:15 på onsdagen som polisen blev larmade till Tybble Centrum i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån på platsen.

  Enligt uppgifter skall två unga män blivit rånade på sin moped, även en plånbok och en mobiltelefon har tillskansat sig. De misstänkta gärningsmännen ska ja hotat de bägge männen med ett tillhygge.

  Liknade rån på Sörbyängen under tisdagen

  Efter rånet försvann de bägge gärningsmännen på den stulna mopeden i riktig mot Netto i Tybble. Mopeden är gul och av märkte vespa.

  Detta är andra gången på kort tid som ett rån av denna typ inträffar i Örebro. Under tisdagen rapporterades det om ett väpnat rån på Pålsbodagatan i området Sörbyängen.

  Även denna gång ska en person rånats på sin moped och någon form av tillhygge har använts. Det är oklart i skrivande stund om dessa två brott är sammankopplade.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel