Etiketter: Tillhygge Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:04 den 19 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Lindesbergs Lasarett, , , , , Tillhygge   

  Man misshandlade sambo med tillhygge 

  Det var vid klockan 18:27 på onsdagskvällen som polisen blev larmade till en adress i Hällefors efter att det inkommit samtal om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall polisen gripit en man i 50-årsåldern. Denne ska ha misshandlat sin sambo med ett tillhygge så pass grovt att ambulans fick föra kvinnan till Lindesbergs Lasarett.

  Oklart i skrivande stund hur pass allvarligt skadad kvinnan är och vilken typ av tillhygge det ska handla om. Mannen är i nuläget misstänkt för grov misshandel samt narkotikabrott.

 • Martin Avedal 19:11 den 29 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Tillhygge, Tybble Centrum,   

  Två unga män bestulna på moped i Tybble centrum 

  Det var vid klockan 13:15 på onsdagen som polisen blev larmade till Tybble Centrum i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån på platsen.

  Enligt uppgifter skall två unga män blivit rånade på sin moped, även en plånbok och en mobiltelefon har tillskansat sig. De misstänkta gärningsmännen ska ja hotat de bägge männen med ett tillhygge.

  Liknade rån på Sörbyängen under tisdagen

  Efter rånet försvann de bägge gärningsmännen på den stulna mopeden i riktig mot Netto i Tybble. Mopeden är gul och av märkte vespa.

  Detta är andra gången på kort tid som ett rån av denna typ inträffar i Örebro. Under tisdagen rapporterades det om ett väpnat rån på Pålsbodagatan i området Sörbyängen.

  Även denna gång ska en person rånats på sin moped och någon form av tillhygge har använts. Det är oklart i skrivande stund om dessa två brott är sammankopplade.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel