Etiketter: Sörbyängen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:47 den 17 October, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Sörbyängen,   

  Misstänkt skottlossning i Sörbyängen 

  Det var vid klockan 23:45 på söndagskvällen som polisen blev larmade till stadsdelen Sörbyängen i Örebro. Detta efter att det inkommit flera larm om en skottlossning.

  Enligt uppgifter skall flera privatpersoner kontaktat polisen under söndagskvällen och larmat om en skottlossning. Polisen har kunnat konstatera att det har avlossats skott då man hittat vissa fynd. Ingen person ska dock kommit till skada.

  Polisen har under natten spärrat av ett stort område i stadsdelen och genomfört en teknisk undersökning. Händelsen rubriceras i nuläget som försök till mord samt grovt vapenbrott skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 19:11 den 29 May, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Sörbyängen, , Tybble Centrum,   

  Två unga män bestulna på moped i Tybble centrum 

  Det var vid klockan 13:15 på onsdagen som polisen blev larmade till Tybble Centrum i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån på platsen.

  Enligt uppgifter skall två unga män blivit rånade på sin moped, även en plånbok och en mobiltelefon har tillskansat sig. De misstänkta gärningsmännen ska ja hotat de bägge männen med ett tillhygge.

  Liknade rån på Sörbyängen under tisdagen

  Efter rånet försvann de bägge gärningsmännen på den stulna mopeden i riktig mot Netto i Tybble. Mopeden är gul och av märkte vespa.

  Detta är andra gången på kort tid som ett rån av denna typ inträffar i Örebro. Under tisdagen rapporterades det om ett väpnat rån på Pålsbodagatan i området Sörbyängen.

  Även denna gång ska en person rånats på sin moped och någon form av tillhygge har använts. Det är oklart i skrivande stund om dessa två brott är sammankopplade.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel