Etiketter: Södermalm Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:58 den 13 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Slag, Södermalm,   

  Ung man misshandlad på Södermalm i Örebro 

  Vid klockan 22:02 larmades polisen till Södermalm i Örebro efter att en ung man född 2001 ringt in och uppgett att denne blivit misshandlad. En polispatrull skickas ut och anländer till platsen.

  Enligt uppgifter skall en man född 1993 kommit fram till den unge mannen och börjat prata osammanhängande. Därefter skall mannen av okänd anledning slagit till den unge mannen med kraftig knytnävsslag på dennes axel.

  Den unge mannen uppger att denne fått ont av slaget, men inte så pass ont att denne behövt uppsöka sjukvård.

  Misstänkt för misshandel men ingen frihetsberövad

  Den misstänkte mannen som slagit den yngre mannen finns fortfarande kvar på platsen när polispatrullen anländer. De kan kontrollera mannen och det är då dennes ålder framkommer.

  Men mannen blir inte frihetsberövad fast misstänkte om misshandel kvarstår. Det är även oklart om de bägge känner varandra sen tidigare.

 • Håkan Eriksson 19:44 den 5 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Södermalm   

  Körkortslös förare påverkad av narkotika stoppad på Södermalm i Örebro 

  Polisen kontrollerar en förare och personbil vid Södermalm i Örebro och föraren visar tecken på att vara påverkad av narkotika. Föraren saknar även körkort och misstänks utöver rattfylleri och narkotikabrott även för grov olovlig körning. Passageraren i bilen är misstänkt för narkotikabrott genom innehav.

 • Håkan Eriksson 16:33 den 21 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Södermalm   

  17-årig yngling knivrånades av två män på Södermalm i Örebro 

  Polisen får vid klockan klockan 15.19 på torsdagseftermiddagen larm om en 17-årig yngling blivit hotad och rånad vid Ladugårdsängen i Örebro. Enligt 17-åringen så kom det fram två män till honom i närheten av gymnasieskolan – Tullängsskolan. Dom två männen hotar honom med kniv och tvingade med honom att gå till en uttagsautomat på Landbotorpsallén i Ladugårdsängen.

  Vid uttagsautomaten tvingade dom ynglingen att plocka ut en större summa pengar, som gärningsmännen tar med sig när man lämnade platsen i riktning mot Navets skola.

  Målsägaren ska enligt polisen inte fått några fysiska skador i samband med händelsen. Polisen beskriver gärningsmännen enligt följande: En av gärningsmännen är ungefär 190 cm lång, medan den andre är kortare och har i samband med rånet mustasch. Dom är båda mörkhyade. Polis är snabbt på platsen för förhör och vittnesupptagning.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel