Etiketter: Slag Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 15:51 den 16 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Slag, ,   

  Man gripen misstänkt för misshandel av kvinna 

  Polisen kunde under söndagen gripa en man i 25-30-årsåldern. Mannen ska enligt uppgifter slagit en kvinna som denne tidigare har haft en relation med.

  Misshandeln ska ha ägt rum på en adress i Lekebergs kommun någon gång under natten mot söndagen. Men polisen fick in larmet vid klockan 12:38 på söndagen. En polispatrull skickades ut som kunde gripa mannen.

  Mannen är i nuläget misstänkt för misshandel. Det är i skrivande stund oklart om kvinnan ska behövt uppsöka någon sjukvård. Enligt uppgifter skall mannen bland annat slagit kvinnan på hennes ben.

 • Martin Avedal 22:58 den 13 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Slag, ,   

  Ung man misshandlad på Södermalm i Örebro 

  Vid klockan 22:02 larmades polisen till Södermalm i Örebro efter att en ung man född 2001 ringt in och uppgett att denne blivit misshandlad. En polispatrull skickas ut och anländer till platsen.

  Enligt uppgifter skall en man född 1993 kommit fram till den unge mannen och börjat prata osammanhängande. Därefter skall mannen av okänd anledning slagit till den unge mannen med kraftig knytnävsslag på dennes axel.

  Den unge mannen uppger att denne fått ont av slaget, men inte så pass ont att denne behövt uppsöka sjukvård.

  Misstänkt för misshandel men ingen frihetsberövad

  Den misstänkte mannen som slagit den yngre mannen finns fortfarande kvar på platsen när polispatrullen anländer. De kan kontrollera mannen och det är då dennes ålder framkommer.

  Men mannen blir inte frihetsberövad fast misstänkte om misshandel kvarstår. Det är även oklart om de bägge känner varandra sen tidigare.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel