Etiketter: Trafikkontroll Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 16:49 den 29 February, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fortkörning, , , , Södra Grev Rosengatan, Trafikkontroll, ,   

  Flertal bilister åkte fast för fortkörning vid USÖ 

  Polisen genomförde under onsdagen ytterligare en trafikkontroll på Södra Grev Rosengatan utanför Universitetssjukhuset i Örebro. Man skriver att 32 bilister åkte fast för hastighetsöverträdelser.

  — Den högsta tillåtna hastigheten i området är 30 kilometer i timmen och där finns bland annat in- och utfarter vid akutmottagningen, skriver polisen på sin hemsida.

  Flertal bilister fast för hastighetsöverträdelser

  Under kontrollen rapporterades 32 bilister för hastighetsöverträdelser, varav en fick sitt körkort omhändertaget. Det rapporterades även att tre bilister kört samtidigt som de använde sin mobiltelefon.

  I området vistas många oskyddade trafikanter så som äldre, barn och patienter till sjukhuset och det är en plats som det kontinuerligt efterfrågas trafikkontroller på.

 • Håkan Eriksson 13:24 den 26 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Trafikkontroll   

  Polisens trafikkontroll i Laxå under tisdagsmorgonen 

  Polisen genomförde under tisdagsmorgonen en trafikkontroll vid E20 och Venavägen i Södra Lindåsen, Laxå. Samtliga kontrollerade förare var nyktra, inga övriga brott inrapporterat, meddelar polisens presskommunikatör.

 • Håkan Eriksson 15:27 den 16 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Trafikkontroll   

  Trafikkontroller i sydnärke visade på nyktra förare 

  Polisen genomförde flera trafiknykterhetskontroller i sydnärke på lördagsförmiddagen. Vid samtliga kontroller visade att alla var nyktra.

  • På Länsväg 529 vid Tegelbruket i Hässleberg, Hallsberg har en polispatrull under cirka en halvtimme genomfört en trafiknykterhetskontroll. Ett 25-tal förare kontrollerades, och alla var nyktra.
  • I Västra Åby, vid Åbytorp i Kumla har en polispatrull genomfört en trafiknykterhetskontroll. Alla kontrollerade förare var nyktra.
c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel