Etiketter: E20 Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 19:00 den 6 April, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , E20, , , stoppad   

  Drogpåverkad utan körkort stoppad på E20 

  En trafikant kontaktade polisen efter att ha iakttagit en vinglig bilfärd där föraren såg ut att nästan sova.

  Trafikanten blev hopkopplad med en polispatrull som med hjälp av uppgifter från anmälaren kunde stoppa färden en kort stund senare. Föraren visade sig vara en körtslös man i 30-årsåldern.

  Förutom avsaknad av körkort visade mannen tecken på drogpåverkan varför han medtogs för provtagning och förhör. Han är tidigare dömd ett flertal gånger för liknande brottslighet.

  Mannen är nu åter igen misstänkt för grov olovlig körning, drograttfylleri samt ringa narkotikabrott avseende eget bruk.

 • Martin Avedal 18:07 den 20 August, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , E20, , , , ,   

  Två trafikolyckor på E20 i Örebro under tisdagen 

  Under tisdagseftermiddagen inträffade två separata trafikolyckor på E20 i Örebro. Den första i höjd med Bista och den andra i höjd med Marieberg.

  Enligt uppgifter inträffade vid klockan 16:14 en seriekrock på motorvägen i höjd med Bista. Fyra personbilar ska varit inblandade i trafikolyckan som inträffade i södergående riktning.

  Ca en timme senare vid klockan 17:04 inkom nästa larm, denne gång från E20 i höjd med Marieberg. Ett fordon ska voltat innan avfarten till Marieberg i riktning mot Örebro.

  Inga rapporter om skadade på E20

  Enligt uppgifter skall ingen ådragit sig allvarliga skador. Vid den första trafikolyckan rapporterades det att trafiken flöt på som vanligt igen vid klockan 17:01.

  Den andra olyckan ska föraren till fordonet som voltade tagit sig ut på egen hand. Bilisten är en man och det är i nuläget oklart vad som orsakade olyckan denne var inblandad i.

 • Håkan Eriksson 09:00 den 30 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: E20, , ,   

  Trafikolycka på E20 i höjd med Ekeby utanför Kumla 

  Det inträffar tidigt på lördagsmorgonen en trafikolycka på E20 i höjd med Ekeby utanför Kumla. Förare av en personbil har väjt för ett djur, samtidigt som det har kommit en kastvind och tagit tag i bilen. Personbilen hamnade då i mitträcket på motorvägen.

  Ingen person skadades i samband med olyckan men bilen fick bärgas från platsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel