Etiketter: Avspärrat Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:26 den 5 November, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avspärrat, , , , ,   

  Nytt larm om misstänkt farligt föremål i centrala Örebro 

  Under gårdagen var delar av Peppargatan i Örebro avspärrad efter larm om misstänkt farligt föremål. Sent på lördags kvällen kunde avspärrningarna hävas efter att bombskyddet tagit hand om föremålet.

  Nu under söndagsmorgonen inkom det ett nytt larm om misstänkt farligt föremål, den här gången på en adress i centrala Örebro. Larmet ska ha inkommit till polisen vid klockan 08:47.

  — Polispatruller finns på plats. Det är viktigt att allmänheten respekterar polisens avspärrningar och anvisningar, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 18:42 den 4 November, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avspärrat, , , , , ,   

  Larm om misstänkt farligt föremål på Peppargatan 

  Under lördagen har delar av Peppargatan i de södra delarna av Örebro blivit avspärrade. Detta efter att det inkommit larm om ett misstänkt farligt föremål, ett VMA-meddelande har också gått ut till allmänheten i bl.a Sörbyängen/Ladugårdsängen.

  Polisen har också under eftermiddagen/kvällen vid flera tillfällen lagt upp uppdaterad information om situationen på Peppargatan. Men enligt uppgifter var det vid 13.49 som larmet först inkom, detta efter att ett misstänkt farligt föremål lokaliserats vid en trappuppgång till ett flerfamiljshus på Peppargatan.

  I nuläget har tre trappuppgångar i flerfamiljshuset evakuerats med hjälp från räddningstjänsten som bl.a. fick använda en stegbil. För boende som evakueras och de som inte kan komma in till sin bostad hänvisas man till Änglandaskolan där det finns förnödenheter skriver polisen.

  Man har även kallat in Nationella bombskyddet, men i skrivande stunder har de inte anlänt till platsen.

 • Martin Avedal 20:28 den 5 March, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avspärrat, , Norrgatan, , , ,   

  Polisen har spärrat av gata på Väster i Örebro 

  Det var runt klockan 19:00 på söndagskvällen som polisen spärrade av Norrgatan på Väster i Örebro. I nuläget genomför polisen en stor insatts men det är i skrivande stund oklart varför.

  Enligt uppgifter från en privatperson som bor i närheten av Norrgatan hördes en smäll samt personer som var högljudda. Även lokala medier i Örebro har uppgett att de fått in uppgifter om en skottlossning riktad mot en bostad.

  Polisen har inte gått ut med några uppgifter gällande ärendet. Men man ska dock sagt att det inte finns någon orsak till oro för de som bor i närområdet. Man ska även haft flera patruller på plats.

 • Martin Avedal 12:22 den 26 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avspärrat, , , , , ,   

  Polisstation avspärrad efter larm om misstänkt föremål 

  Det var under fredagsmorgonen som ett misstänkt föremål hittades i anslutning till polisstationen i Lindesberg. Polisen kunde i samband med detta gripa en man misstänkt för sabotage mot blåljusverksamhet.

  Enligt uppgifter var det vid klockan 09:10 som larmet inkom till polisen. Ett misstänkt föremål hade hittats och polisen valde att spärra av polishuset i Lindesberg samt området närmast fastigheten. Under förmiddagen har räddningstjänst och polis undersökt föremålet.

  Vid klockan 10:40 inkom uppgifter att avspärrningen runt polishuset har reducerat till innergården. Man är fortfarande osäker på vad föremålet är och väntar på att det ska transporteras bort från platsen.

  Den man som under morgonen blev gripen misstänkt för sabotage mot blåljusverksamhet är i 60-årsådlern och har släppts. Denne är dock fortfarande misstänkt för brottet.

 • Martin Avedal 11:41 den 18 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Avspärrat, , , ,   

  Misstänkt våldtäkt i Nora – avspärrat i centrum 

  Det var vid klockan 03:30 natten mot tisdagen som en misstänkt våldtäkt ägde rum i centrala Nora. Våldtäkten anmäldes av en privatperson som träffade på den utsatta kvinnan.

  Enligt uppgifter har polisen spärrat av delar av centrala Nora då man ska genomföra en teknisk undersökning. Avspärrningarna gäller korsningen Rådstugegatan/Storgatan samt områden i närheten av kyrkan.

  Mycket oklart kring händelsen i nuläget

  Kvinnan som ska blivit utsatt för våldtäkten fördes till sjukhus för undersökning och läkarvård. Hon har i skrivande stund inte blivit förhörd av polis.

  Polisen har gjort ett fynd inom det avspärrade området, det ska vara ett klädesplagg men man vet inte om det är kopplat till våldtäkten. Det är också oklart om kvinnan kände gärningsmannen sen tidigare.

  I nuläget finns ingen misstänkt gärningsman men enligt uppgifter ska det finnas ett vittne.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel