Etiketter: Västhaga Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:06 den 2 November, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Energidryck, , , , , , Västhaga   

  Två män stal energidryck från butik i Västhaga 

  Polisen larmades vid klockan 12:33 på onsdagen till en matvarubutik i Västhaga efter att det inträffat en stöld. Två män i 35-årsåldern är misstänkta för att ha stulit en mängd burkar energidryck från butiken.

  Enligt uppgifter skall männen stoppat ner en stor mängd energidrycker i en medhavd stor väska. Därefter sprang de bägge två ut ur butiken utan att betala för varorna. Några ur butikspersonalen sprang efter men tappade männen ur sikte innan polis hann anlända till platsen. 

  Polisen genomförde ett spaningsarbete i det aktuella området och fick tips från allmänheten att de bägge männen ska sprungit in i en annan butik. Polisen kontrollerade de bägge männen, och visade det sig att de var identiska med tjuvarna från butiken i Västhaga.

  Männen hade också ett gömställe, där hade de gömt undan 67 burkar energidryck till ett värde av ca 1900 kronor. De bägge männen är nu misstänkta för stöld, men de har inte blivit frihetsberövade.  

 • Martin Avedal 21:35 den 11 October, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Västhaga   

  Rånförsök mot butik i Västhaga under kvällen 

  Det var vid klockan 19.31 på måndagskvällen som polisen larmades till en butik i Västhaga i Örebro. Detta efter att det inkommit ett larm om ett rånförsök.

  Enligt uppgifter skall tre personer kommit in i butiken och försökt komma över pengar. Men eftersom det inte fanns kontanter i butiken fick trion lämna platsen tomhänta. Polisen har sökt efter de misstänkta i närområdet.

  Informationen från polisen är knapphändig, det är till exempel oklart hur rånförsöket gick till, om det förekom någon form av vapen och hot. Polisen har i nuläget inte gått ut med något signalement.

 • Martin Avedal 17:21 den 11 August, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , Västhaga   

  Fordonsbrand i Västhaga under natten 

  Trafikanter och övriga personer som under tisdagsmorgonen befanns sig i Västhaga möttes av ett utbränt fordon. Det var under natten mot tisdagen som räddningstjänsten blev larmade till Hagagatan då ett larm om en fordonsbrand hade kommit in.

  Enligt uppgifter skall larmet kommit runt klockan 03.00 och fordonet var helt övertänd när räddningsstyrkorna anlände. Släckningsarbetet håll på till ca klockan 03:40.

  Det är i nuläget oklart vad som egentligen har inträffat, men polisen misstänker att det kan ha någon form av trafikolycka. Enligt uppgifter skall föraren av fordonet inte varit på plats när polisen anlände. Man misstänker att denne blivit chockad och lämnat för att ta sig hem.

 • Håkan Eriksson 19:36 den 5 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Västhaga   

  90-årig kvinna påkörd vid Västhaga – föraren avvek från olycksplatsen 

  En äldre kvinna blev på tisdagseftermiddagen påkörd av en bilist vid Västhaga i Örebro. Föraren av personbilen som körde på kvinnan uppges ha avvikit från olycksplatsen, meddelar polisens presstalesperson. När polisen anländer fram till olycksplatsen har den 90-åriga kvinnan som blev påkörd förts till sjukhus med ambulansen.

  Kvinnan fördes till Universitetssjukhuset i Örebro med en misstänkt höftledsfraktur. Olyckan ska enligt uppgifter till polisen ha skett i närheten av en parkering, där en bilist har backat på kvinnan som ramlade till marken. Den aktuella personbilen är en silverfärgad personbil, eventuellt en Renault.

 • Håkan Eriksson 20:03 den 2 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Västhaga   

  Två bilister inblandade i en trafikolycka vid Västhaga 

  SOS-Alarm meddelar efter 14-tiden att två bilar har krockat i området Västhaga i Örebro. Ingen person ska enligt polisen skadats så allvarligt i samband med olyckan att man behövde uppsöka sjukhus.

  Båda fordonen blev bärgade från olycksplatsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel