Etiketter: halsband Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 17:52 den 22 May, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: halsband, , , , , ,   

  Kvinna rånad på halsband utanför ICA-Maxi 

  Det var vid klockan 14:28 på söndagseftermiddagen som polisen fick in ett larm om ett personrån. Detta ska enligt anmälaren inträffat utanför ICA-Maxi Universitetet i Örebro.

  Enligt uppgifter skall en kvinna i 50-årsåldern rånats på ett halsband utanför butiken. En man och en kvinna ska hotat denne med någon form av stickvapen. Därefter ska de ryckt loss halsbandet som de fick med sig.

  Efter personrånet ska den 50-åriga kvinnan tagit sig hem till sin bostad och larmat polisen. Under eftermiddagen har ett flertal polispatruller sökt i närområdet efter de misstänkta.  

 • Martin Avedal 17:46 den 20 August, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , halsband, , , , , ,   

  Ryckte halsband från äldre kvinna på Väster 

  Det var vid klockan 16:18 på fredagseftermiddagen som polisen larmades till stadsdelen Väster i Örebro. Det ska inträffat ett personrån på Ekersgatan.

  Enligt uppgifter skall två unga män ryckt ett halsband från en kvinna i 80-årsåldern. Efter det utförda rånet skall de bägge gärningsmännen sprungit i riktning mot Vasatorget på Väster.

  Polisen har gått ut med ett signalement. Kvinnan beskriver de bägge gärningsmännen som killar i tonåren med mörkt lockigt hår samt klädda i mörka kläder.

 • Martin Avedal 22:29 den 26 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: halsband, , , , , ,   

  En man rånade kvinna på halsband i Varberga 

  Det var vid klockan 20:48 på måndagskvällen som polisen blev larmade till bostadsområdet Varberga i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett personrån på cykelbanan i höjd med kolonilotterna.

  Enligt uppgifter skall en man i 20-30 årsåldern knuffat omkull en kvinna på cykelbanan och därefter slitit av henne ett halsband. Efter rånet försvann gärningsmannen in på en av gårdarna i bostadsområdet.

  Kvinnan ska ha utryckt att denne har ont i halsen och blodvite ska ha uppstått. Polisen har haft flera resurser i Varberga som sökt efter gärningsmannen. Kvinnan har också upplevts ha svårt att lämna ett signalement.

 • Martin Avedal 12:10 den 5 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: halsband, , , , , Söker vittnen,   

  Polisen söker vittnen till halsbandsryckning 

  Det var onsdagen den 23 juni som en kvinna blev utsatt för en halsbandsryckning på Storbron i centrala Örebro. Polisen går nu ut på sin hemsida och meddelar att de söker efter vittnen till händelsen.

  Om man har uppgifter som kan vara av betydelse för utredningen kan man kontakta de aktuella utredarna Jonas Herbertsson Schön på 070-301 27 36 eller Rebecca Öhman på 073-841 73 80

  Polisen söker två vittnen

  Första vittnet ska vara en äldre man på cykel av äldre herrmodell som har stått och konfronterat den eventuella gärningsmannen på Storbron. Den äldre mannen ska enligt uppgift haft handskar på sig vilket var anmärkningsvärt med tanke på att det var varmt ute.

  Han ska vara runt 1.70 centimeter lång, normal kroppbyggnad, i 70-årsåldren, ljus hy, lite mörkare hår samt haft jeansshorts och t-shirt på sig. Mannen hade inget skägg eller mustasch vid tillfället.

  Det andra vittnet ska vara en dam i 65-årsåldern, halvlångt ljust hår, ljus i hyn, normalbyggd. Kvinnan ska enligt uppgift ha handlat rullgardiner eller dylikt den aktuella dagen då hon hade påsar med sig som såg ut som detsamma samt ska tidigare ha varit anställd på Lucullus på Storgatan i Örebro. Kvinnan ska också ha stått/haft sällskap med en annan dam, i ungefär samma ålder, vid händelsen eller strax efter.

 • Örebro Tribune 17:32 den 19 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: halsband, , , ,   

  75 årig kvinna rånad på halsband på Söder 

  En man på cykel har ryckt av en kvinna hennes halsband på Köpmangatan och därefter försvunnit från platsen på cykel.
  Ett omfattande pådrag pågår för att försöka hitta gärningsmannen som cyklade mot Stortorget.
  Mannen beskrives som man 25-35 år och smal.

  Den drabbade kvinnan är i 75 årsåldern.

 • Örebro Tribune 00:21 den 19 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: halsband, , , ,   

  Kvinna fick halsband avryckt av cyklist 

  I skrivande stund pågår ett större eftersök efter mannen som beskrives som mörkhyad och i 20-25 årsåldern. Cykeln som mannen försvann på beskrives som mörk och av äldre modell. 

  Brottet är i skrivande stund rubricerat som grov stöld men beroende på vad som framkommer utredningsmässigt så kan rubriceringen komma att ändras. Om någon tror sig ha upplysningar som kan hjälpa polisen i arbetet med händelsen så mottas information via telefon 11414.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel