Etiketter: Gyttorp Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 09:43 den 6 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Gyttorp, , , , , , ,   

  Fem anhållna efter misstänkt mord i Gyttorp 

  Det var under söndagsförmiddagen som polisen rapporterade på sin hemsida att de utreder ett grovt våldsbrott i Gyttorp utanför Nora. Bland annat hade de spärrat av ett område och genomfört utredningsåtgärder.

  Senare under natten mot måndagen bekräftade polisen att det handlade om ett misstänkt mord. Samtidigt har flera lokala medier i Örebro under måndagsmorgonen skrivit att polisen anhållit fem personer misstänkta för mord.

  Polisen själva skriver vid klockan 02:30, till följd av utredningsåtgärderna har flera personer blivit frihetsberövande under kvällen/natten och flera personer har senare blivit anhållna i ärendet. Polisen kommer under morgondagen vidta flera utredningsåtgärder i ärendet.

 • Martin Avedal 13:26 den 5 May, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Gyttorp, , Misstänkt våldsbrott, , , , ,   

  Polis utreder misstänkt våldsbrott i Gyttorp 

  Polisen skriver på sin hemsida under söndagen att de är på plats i samhället Gyttorp utanför Nora. Detta med anledning av ett misstänkt våldsbrott som ska inträffat i området kring Bergsäng.

  Enligt uppgifter inkom larmet till polisen vid klockan 07:57 och man har spärrat av platsen för att säkra eventuella spår. Samtidigt har man påbörjat en dörrknackning i området för att höra med boende om vad de har gjort för iakttagelser.

  Vid klockan 12:57 ska polisen bekräftat att det handlar om ett grovt våldsbrott. Utredningen är i ett känsligt läge vilket gör att polisen inte kommenterar mer än så i nuläget skriver man.

  — Det är fortsatt avspärrat vid platsen och tekniker samt andra polisiära förmågor arbetar vid området för att dokumentera platsen, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 22:53 den 23 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Gyttorp, , , , , ,   

  Man knivrånade matbutik i Gyttorp – hotade personal 

  Det var vid klockan 19:17 på tisdagskvällen som polisen larmades till samhället Gyttorp utanför Nora. Detta efter att det inkommit larm om ett väpnat rån mot en matbutik.

  Enligt uppgifter skall en knivbeväpnad man kommit in i butiken och hotat personalen. De ska inte ha skadats fysiskt under rånet men mannen ska fått med sig en del gods som rånbyte. Gärningsmannen flydde platsen till fots.

  Polisen hade ett flertal patruller på plats men har inte lyckats lokalisera gärningsmannen. Man har genomfört en brottsplatsundersökning samt hållit förhör med målsägande och vittnen. Oklart i skrivande stunder vad rånbytet bestod av.

 • Martin Avedal 12:24 den 12 March, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fogdhyttan, Gyttorp, , , , , ,   

  En gripen efter allvarlig trafikolycka utanför Gyttorp 

  Det var vid klockan 09:18 på fredagsmorgonen som räddningstjänst, polis samt ambulans larmades till länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Detta efter att det inkommit larm om en trafikolycka på platsen.

  Enligt uppgifter skall en lastbil samt två personbilar av okänd anledning kolliderat med varandra. Totalt ska sju personer var involverade, varpå fem färdades i en av personbilarna. De andra två är lastbilschauffören samt föraren av den andre personbilen.

  Totalstopp mellan Fogdhyttan och Gyttorp

  Samtliga personer från personbilar har förts med ambulans till sjukhus, enligt uppgifter skall iaf en av dem vara allvarligt skadad. Lastbilschauffören har gripits misstänkt för vårdslöshet i trafik samt vållande till kroppsskada.

  Trafikolyckan orsakade totalstopp på länsväg 244 mellan Fogdhyttan och Gyttorp. Det är oklart när trafiken kan släppas på igen men enligt beräkningen någon gång under eftermiddagen.

 • Håkan Eriksson 16:21 den 6 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Gyttorp,   

  Arbetsplatsolycka vid ett företag i Gyttorp, Nora 

  En person har förts till sjukhus med ambulans efter att på okänt sätt skadat sig i ansiktet vid ett företag på Hälleforsvägen i Gyttorp, Nora.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel