Etiketter: Arbetsplatsolycka Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Håkan Eriksson 22:57 den 6 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Arbetsplatsolycka, ,   

  Man omkom i arbetsplatsolycka vid Brickegården i Karlskoga 

  Larm inkommer strax efter lunchtid på onsdagen, detta efter att en 67-årig man har klämts fast under virkespaket vid Brickegården i Karlskoga. Olyckan inträffar i samband med att mannen lossar lastsäkringen varpå lasten med virke ramlar över honom.

  Mannen får hjälp av personer som arbetade på bygget, livräddande åtgärder sätts omedelbart in och han förs med ambulans till sjukhus. På onsdagskvällen meddelar polisen att mannens liv inte gick att rädda.

  Polisens kriminaltekniker har genomfört en brottsplatsundersökning vid olycksplatsen. En förundersökning är inledd avseende arbetsmiljöbrott för att utreda om någon brustit i sitt arbetsmiljöansvar.

 • Håkan Eriksson 16:21 den 6 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Arbetsplatsolycka, ,   

  Arbetsplatsolycka vid ett företag i Gyttorp, Nora 

  En person har förts till sjukhus med ambulans efter att på okänt sätt skadat sig i ansiktet vid ett företag på Hälleforsvägen i Gyttorp, Nora.

 • Håkan Eriksson 01:21 den 5 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Arbetsplatsolycka,   

  En man skadad i samband med ett arbete på Hällefors industriområde 

  Det har under måndagskvällen inträffat en arbetsplatsolycka på Hällefors industriområde. SOS Alarm meddelar att en man har halkat i snön och slagit i huvudet i samband med lossning från en tågvagn. Mannen har ett litet sår i ansiktet, är vaken och talbar.

  Ambulanspersonal har varit på plats och undersökt mannen och behöver inte följa med ambulansen för vård. En anmälan gällande arbetsplatsolycka är upprättad.

 • Håkan Eriksson 12:18 den 4 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Arbetsplatsolycka, , ,   

  Arbetsplatsolycka på Krangatan i Örebro – man förd med ambulans till sjukhus 

  Polis och ambulans blir vid 11.20-tiden utlarmade efter att det inträffat en arbetsplatsolycka vid ett speditionsföretag på Krangatan, Pilängen i Örebro. En man har på okänt sätt slagit huvudet i ett okänt föremål.

  Mannen har enligt polisens uppgifter, varit vaken hela tiden. Han är förd med ambulans till sjukhus för kraftiga smärtor i huvudet. Polispatrull arbetar med att ta reda på vad som inträffat.

  Polisen har skrivit en brottsanmälan och förundersökning är inledd rubricerad som vållande till kroppsskada i samband med arbetsolycka. Den skadade mannen som är född 1968, verkar inte ha blivit allvarligt skadad, meddelar Stefan Dangardt, presskommunikatör hos polisen i Bergslagen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel