Etiketter: Pilängen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Örebro Tribune 14:40 den 11 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Pilängen, stulrn, truck   

  Stulen truck funnen på Västra Mark i Örebro 

  Ett företag i området Pilängen har under fredagen utsatts för inbrott. Det personal har kunnat konstatera är att en blå och vit truck har stulits. Det är oklart om något mer stulits

  Trucken är anträffad i Västra Marks-området på Karlsgatan i Örebro. Enligt person på plats kom gaffeltrucken dit någon gång under fredagen. Ägaren har fått tillbaka trucken som betingar ett värde av ungefär en miljon kronor.

 • Håkan Eriksson 11:06 den 9 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Pilängen, ,   

  Larm om stort slagsmål i området Pilängen i Örebro 

  Polisen får strax innan tvåtiden under natten mot lördag larm om slagsmål med 20-25 personer inblandade på en parkering i området Pilängen, i Örebro

  Enligt anmälare till polisen har någon eller några personer blivit nerslagna och hamnat liggande på marken.

  När polisen anländer hade bråket avslutats och det gick inte att hitta någon skadad person. Det var enligt polispatrullerna som kallats ut, väldigt mycket folk och bilar på plats, många var rejält berusade, trots detta var det lugnt och ”atmofären” var inte hotfull.

  Patrullerna höll förhör på platsen och man har från polisen upprättat en anmälan angående misshandel, utan misstänkt gärningsperson.

 • Håkan Eriksson 12:18 den 4 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Pilängen,   

  Arbetsplatsolycka på Krangatan i Örebro – man förd med ambulans till sjukhus 

  Polis och ambulans blir vid 11.20-tiden utlarmade efter att det inträffat en arbetsplatsolycka vid ett speditionsföretag på Krangatan, Pilängen i Örebro. En man har på okänt sätt slagit huvudet i ett okänt föremål.

  Mannen har enligt polisens uppgifter, varit vaken hela tiden. Han är förd med ambulans till sjukhus för kraftiga smärtor i huvudet. Polispatrull arbetar med att ta reda på vad som inträffat.

  Polisen har skrivit en brottsanmälan och förundersökning är inledd rubricerad som vållande till kroppsskada i samband med arbetsolycka. Den skadade mannen som är född 1968, verkar inte ha blivit allvarligt skadad, meddelar Stefan Dangardt, presskommunikatör hos polisen i Bergslagen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel