Etiketter: Näsby Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:03 den 1 March, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Näsby, , , ,   

  Biltjuv körde av vägen efter polisjakt 

  Det var vid klockan 01:56 natten mot tisdagen som polisen larmades till ett företag i Näsby Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett inbrott på platsen.

  Enligt uppgifter skall någon krossat en ruta till en byggnad och tagit ett par bilnycklar och därefter kört iväg i ett fordon som stod på parkeringen. Med hjälp av fordonets GPS kunde polisen spåra biltjuven. Men denne vägrade att stanna för polisen men körde av vägen efter en polisjakt.

  Avkörningen skedde vid Brickebacken och polisen kunde stoppa biltjuven. Det var en man i 40-årsåldern som i nuläget är misstänkt för för drograttfylleri, tillgrepp av fortskaffningsmedel, grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning samt för att inte ha stannat på polismans tecken. 

  Den 40-årige biltjuven ska även behövt uppsöka sjukvård efter incidenten. Detta då denne fått splitter i ögat skriver polisen på sin hemsida.  

 • Håkan Eriksson 10:16 den 8 December, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Näsby, , ,   

  Personrån i området Näsby i Örebro – hotad och rånades av man i 25-årsåldern 

  Polisen får samtal från en man som säger att han blivit rånad på sitt bankkort vid Salsmästargatan i Näsby. En man i 25-årsåldern ska ha hotat och tvingat till sig mannens bankkort och tillhörande kod. Gärningsmannen beskrivs vara klädd i en grå hoodie, mörkhårig och skägg.

  Målsägare har haft kontakt med banken för att spärra bankkortet, banken har meddelat att uttag har gjorts efter rånet. Enligt uppgifter så har kontakten med banken skett i samband med att polisen fick in anmälan om personrånet.

  Polis rubricerar händelsen som rån.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel