Etiketter: LOB Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 21:15 den 18 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , LOB, , , , ,   

  Polisen omhändertog berusad man i galleria 

  Polisen skriver att de vid klockan 16:24 på tisdagen blev larmade till en galleria i centrala Örebro. Detta efter att en ordningsvakt försökt avvisa en berusad person men stött på motstånd.

  Enligt uppgifter skall den berusade personen uppträtt väldigt agiterad, varpå polispatruller beordras till platsen. Där görs bedömning att personen är allt för påverkad för att på ett säkert sätt ta hand om sig själv, varför ett omhändertagande enligt LOB genomfördes.

  Den berusade personen är en man i 45-årsåldern. Denne är misstänkt för våldsamt motstånd i samband med omhändertagandet. Mannen ska under kvällen få nyktra till under uppsikt av personal.

 • Martin Avedal 09:44 den 9 March, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , LOB, , , ,   

  Händelserik natt i Örebro – flera fall av misshandel 

  Polisen skriver på sin hemsida att det förekom flera fall av misshandel i centrala Örebro under natten mot lördagen. Dessa har ägt rum i anslutning till restauranger.

  Utöver dessa brott har polisen bland annat kontrollerat 28 personer eller fordon, hanterat sex personer enligt LOB samt hanterat två viltolyckor utan personskada och ett trafikbrott i Byrsta utanför Kumla.

  Första larmet klockan 01.29

  En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en annan man, även han i 20-årsåldern. Misshandeln har skett i anslutning till en restaurang i centrum. Den misstänkte är avlägsnad från platsen. Det finns ingen information vad gäller skador på den utsatta mannen.

  Andra larmet klockan 01.53

  Tre män i 20-årsåldern är misstänkta för misshandel mot varandra i anslutning till en restaurang i centrum. Det blir anmälningar och motanmälningar gällande misshandel. Det finns ingen information gällande skador på någon av de inblandade.

  Tredje larmet klockan 02.21

  En man i 50-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 25-årsåldern och en man i 30-årsåldern. Brottet har skett i anslutning till en restaurang i centrum.

  Den misstänkta mannen är gripen och en åklagare kommer att fatta beslut om mannen ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte efter att polisen har hållit förhör med honom. Det är oklart vad gäller skador på de utsatta men de har inte åkt med ambulans för vård.

 • Martin Avedal 09:43 den 2 March, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , LOB, Onani, , , ,   

  Man misstänkt för sexuellt ofredande efter onani på tåg 

  Det var vid klockan 19:25 under fredagskvällen som polisen larmades till ett tåg som skulle stanna i Örebro. Detta efter larm om ett sexuellt ofredande på det aktuella tåget.

  Enligt uppgifter skall passagerare på tåget larmat polisen då en man satt och onanerade inför flera andra passagerare i en av vagnarna. En patrull skickades ut och möte upp tåget när det ankom till Örebro.

  — En man i 40-årsåldern identifieras och omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Mannen är nu misstänkt för sexuellt ofredande, skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 20:26 den 7 May, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , LOB, , , ,   

  Berusade personer slogs i centrala Örebro 

  Polisen blev vid klockan 18:02 på fredagskvällen larmade till centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk.

  Enligt uppgifter skall två personer slagits med varandra, men det ska även förekommit ett större sällskap i anslutning till bråket. Det är oklart om någon av de andra deltagit i slagsmålet.

  Polisen har omhändertagit två män enligt lagen om omhändertagande av berusade personer. De fördes till polishuset för att nyktra till. I nuläget är det oklart om någon av de inblandade har begått något brott skriver polisen på sin hemsida.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel