Etiketter: Försvunnen Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 18:53 den 20 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Försvunnen, , , , ,   

  Kvinna anträffad död i skogsparti utanför Frövi 

  Det var under onsdagskvällen som polisen på sin hemsida kunde informera om att de hittat en avliden kvinna i ett skogsparti utanför samhället Frövi.

  Enligt uppgifter misstänker polisen att det kan vara den kvinna i 55-årsåldern som ska varit försvunnen sen den 20 mars i år. Men man har ännu inte fastställt identiteten.

  En hundpatrull hittade kroppen

  Det var en av polisens hundpatruller som lokaliserade kroppen i det sökområde som man satt upp i sökandet efter den försvunna kvinnan. Kroppen kommer föras till rättsmedicinalverket för att fastställa identiteten samt dödsorsak.

  Polisen skriver också att i nuläget finns det inget specifikt som tyder på ett brott men man kan inte heller utesluta det.

 • Martin Avedal 10:03 den 3 January, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Försvunnen, , , , , ,   

  Stort sökpådrag efter kvinna i Kopparberg – försvann igår 

  Det var vid klockan 15:42 under torsdagen som polisen fick larm från äldreboendet Koppargården i Kopparberg. Enligt uppgifter skall en äldre kvinna i 70-årsåldern försvunnit tidigare under dagen.

  Polisen organiserade upp ett sökpådrag efter kvinnan som beskrivs som ca 170 cm lång, kortklippt brunt/grått hår och har normal kroppsbyggnad. Hon har god fysik och har kapacitet att gå långa sträckor.

  När kvinnan försvann var hon iklädd en gråfärgad ”vinteroverall” med reflextext ”POSTEN” på Ryggen. Kvinnan ska även lida av begynnande demenssjukdom.

  Försvarsmakten och Missing People hjälper till

  Vid klockan 22.00 på torsdagskväll var kvinnan fortfarande inte funnen och sökarbetet fortsatte under natten. Och på fredagsmorgonen utökades arbetet med förstärkningar från Försvarsmakten och Missing People.

  Dessutom har poliser från Dalarna anlänt och kommer söka med hjälp av motorcyklar. Om vädret tillåter ska man även sätta in helikopter samt drönare med värmekamera.

  Polisen tar gärna emot tips från allmänhet och har man sett kvinnan eller har uppgifter kan man höra av sig till polisen på 114 14.

 • Örebro Tribune 20:22 den 24 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Försvunnen, , , ,   

  Äldre kvinna försvunnen från USÖ 

  Kvinnan är dement och klädd i brun klänning, brun sjal över huvudet.
  Hon är kort till växten.
  Hon pratar ingen svenska och hittar inte i Örebro.
  Det finns uppgifter om att hon gärna söker sig till skogsområden.
  Om du sett kvinnan kontakta polisen på 11414

 • Håkan Eriksson 11:11 den 12 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Efterlyst, Försvunnen, , , ,   

  Försvunnen man från Kumla hittad avliden 

  Polisen eftersökte en man i 40-årsåldern som sedan måndagen den 11 februari varit försvunnen från sin bostad i Kumla.

  Man meddelar att mannen eftersöktes främst i Hallsberg, detta efter att uppgifter har framkommit om att han befunnit sig där. Sökinsatsen fortsatte under tisdagen med hjälp av hundar, helikopter och militären.

  På tisdagskvällen meddelade polisen att mannen anträffats avliden. Man har anträffat mannen i ett skogsparti nordväst om Hidingsta. Anhöriga är underrättade, polisen misstänker inget brott.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel