Stökig natt i Örebro – tre fall av misshandel

Det blev en händelserik natt för polisen i Örebro, tre fall av misshandel har rapporterats under natten mot söndagen. Bland annat inträffade ett bråk på ett hotell samt att någon försökte köra över en person.

Första larmet kom redan vid klockan 23:19 på lördagskvällen då polisen fick rycka ut till en parkeringsplats på Väster. En bersudad man ska slagit två kvinnor och därefter tagit sig till sin lägenhet.

Polisen kunde gripa mannen och fick belägga denne med spotthuva eftersom denne försökte spotta på polisen. Mannen ska ha sagt att han skulle smitta dem med Coronaviruset.

Misshandel på hotell i centrala Örebro

Nästa fall av misshandel inträffade vid klockan 01:32 på ett hotell i centrala Örebro. En man och en kvinna ska hamnat i dispyt med varandra där kvinnan ska slagit mannen med en flaska i huvudet.

Det var ambulanspersonal som tillkallade på polis eftersom situationen var hotfull. Mannen som blev misshandlad var aggressiv och verkar krampa. Polisen fick använda pepparspray för att få med mannen till ambulansen så att denne kunde få den sjukvård denne behövde.

Man rammade entrédörr med bil

Samtidigt som polisen befanns sig vid hotellet i centrala Örebro kom det larm från en festlokalen vid Svampen på Norr. Larmet inkom vid klockan 01:37.

Enligt uppgifter skall en man blivit avisad från en privatfest i lokalen och gillade inte detta. Mannen ska tagit sin bil och försökt köra på en annan man som dock lyckades hoppa undan. Istället körde mannen på entrén till festlokalen.

Därefter lämnade mannen platsen och polisen kunde lokalisera den krockskadade bilen på en ort i ett närliggande län. Mannen har inte kunnat gripas men är eftersökt misstänkt för försök till grov misshandel.