Etiketter: Väktare Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:27 den 26 October, 2022 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Butikstjuv, , , , , , Väktare, Vasakyrkan   

  Skadade ordningsvakter och väktare vid ingripande 

  Det var vid klockan 17:06 på onsdagseftermiddagen som polisen larmades till centrala Örebro. Detta efter att en 40-årig butikstjuv blivit aggressiv vid ett ingripande i höjd med Vasakyrkan.

  Enligt uppgifter skall den 40-årige mannen ha gjort motstånd i form av sparkar mot två ordningsvakter och en väktare. Polisen skriver att de fick föras till sjukhus för vård med anledning av det våld som den misstänkte mannen har riktat mot dem.

  Den misstänkte butikstjuven kunde gripas av polisen, denne är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt stöld. Han är också misstänkt för att ha stulit varor i en butik till ett värde av drygt 4000 kronor. 

 • Örebro Tribune 19:30 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Väktare   

  Parfymtjuvar försökte springa ifrån väktare 

  Polisen får kontroll på de båda i närheten av Järntorget och man griper de båda, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, som misstänkta för stöld.

  Polisen kommer nu att hålla förhör med de båda misstänkta och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller om de ska släppas ut.

 • Martin Avedal 22:57 den 2 September, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , , , Väktare   

  Kvinnlig väktare misshandlad i Karlskoga 

  Det var vid klockan 13:28 på onsdagseftermiddagen som polisen blev larmade till stadsdelen Bohult i Karlskoga. Detta efter att en kvinnlig väktare skall aktiverat sitt överfallslarm.

  Enligt uppgifter ska väktaren blivit slagen i ansiktet av en man i 35-årsåldern. Detta efter att väktaren konfronterat mannen som ska skrikit en del oförskämdheter till henne. Mannen ska uttryckt sig aggressivitet mot väktaren efter en incident som inträffa förra veckan när väktaren var i tjänst.

  Väktaren ifrågasatte mannens beteende som svarade med att spotta samt slå henne i ansiktet med ett knytnävsslag. Mannen ska också utdelat ett hot riktad till väktaren.

  Polis kunde gripa mannen

  Väktaren aktiverade sitt överfallslarm men när polisen anlände till platsen hade mannen tagit sig därifrån. Men denne kunde ändå gripas av patrullen i närområdet.

  Mannen fördes till polishuset för förhör och är i nuläget misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt för förgripelse mot tjänsteman. Vid klockan 16:55 meddelade polisen att mannen anhållits misstänkt för dessa brott.

  Väktaren ska inte blivit allvarligt skadad men uppvisade en tydlig rodnad där knytnävsslaget träffat hennes i ansikte.

 • Håkan Eriksson 14:07 den 7 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , , Väktare,   

  Väktare griper en man på en matbutik i Örebro – utlöser sitt larm efter att mannen blir våldsam 

  En väktare griper en man på en matbutik vid Söder i Örebro. Efter att väktaren gjort ingripandet så blir mannen våldsam och väktaren utlöser sitt larm.

  Den misstänkte mannen omhändertas för fylleri av polispatrullen och är misstänkt för ringa stöld, våldsamt motstånd och hot mot tjänsteman.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel