Etiketter: Butik Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:47 den 8 November, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Butik, , , , ,   

  Personal misshandlades efter att ha portat ungdomar 

  Polisen skriver på sin hemsida att de utreder en misstänkt misshandel som inträffat vid en butik i Örebro under dagen. Enligt uppgifter är det butikspersonalen som ska blivit utsatt av en grupp ungdomar, detta efter att ha portat dem från butiken.

  Upprinnelsen till händelsen ska inträffat under gårdagen, detta då en handfull ungdomar ska enligt personal i butiken betett sig illa. När de sedan kom tillbaka under onsdagen var de ej välkomna.

  När beskedet lämnades blev vissa av ungdomarna arga och utdelade slag mot en i butikspersonalen. Gärningspersonerna lämnade sedan platsen. Polispatruller har sökt gärningspersoner i området utan att anträffa någon, en anmälan gällande misshandel är upprättad.

 • Örebro Tribune 19:30 den 17 June, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Butik, , ,   

  Parfymtjuvar försökte springa ifrån väktare 

  Polisen får kontroll på de båda i närheten av Järntorget och man griper de båda, en man i 25-årsåldern och en kvinna i 20-årsåldern, som misstänkta för stöld.

  Polisen kommer nu att hålla förhör med de båda misstänkta och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om de ska vara fortsatt frihetsberövade eller om de ska släppas ut.

 • Håkan Eriksson 22:13 den 18 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Butik, , , , ST1   

  Bensinstationen ST1 i Mellringe utsatt för rån 

  Bensinstationen ST1 i området Mellringe blev på måndagskvällen utsatt för ett väpnat butiksrån. Tre maskerade personer har varit inne i butiken hotat och tilltvingat sig varor, samtidigt som man visar upp ett pistolliknande föremål för butikspersonalen.

  Dom tre misstänkta gärningsmännen är i 20-årsåldern och försvann från platsen i okänd riktning. Flera polispatruller kallades ut till platsen för att söka efter de tre personerna som i samband med händelsen var maskerade.

  Ingen person fick några fysiska skador i samband med rånet mot butiken.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel