Etiketter: Bensinstation Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:49 den 29 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Bensinstation, Cigg, , , , ,   

  Man rånade bensinstation på cigg och en dricka 

  Det var vid klockan 02:58 natten mot måndagen som en bensinstation på Almbyplan i Örebro blev utsatt för ett rån.

  Enligt uppgifter ska en ensam nattpersonal i bensinstationen observerat att en man hängt på platsen under en längre tid. Därefter ska mannen kommit in i bensinstationen och krävt att få cigaretter.

  Personalen nekade mannen som då ska hoppat över disken och tagit flera paket cigaretter samt en dricka. Därefter lämnade mannen platsen cyklades i riktning mot Universitet.

 • Martin Avedal 21:18 den 2 March, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bensinstation, , , , ,   

  Rånare blev övermannad vid rånförsök i Örebro 

  Det var vid klockan 20:24 på måndagskvällen som ett flertal polispatruller blev larmade till en bensinstation i Mellringe efter att det inkommit larm om ett rånförsök.

  Enligt uppgifter skall en maskerad man kommit in på bensinstationen och försökt tvinga till sig pengar. Någon uppfattade att mannen varit beväpnad med ett pistolliknade föremål.

  Rånaren kunde gripas efter att blivit övermannad

  Personer som befann sig inne i bensinstation kunde övermanna den beväpnade rånaren. De höll fast denne tills polisen anlände som kunde gripa den misstänkte rånare.

  Vid kontrollen framgick det att mannen är i 30-årsåldern men polisen kunde inte hitta någon pistol, däremot bar mannen på en kniv. Denne är i nuläget frihetsberövad misstänkt för rånförsök.

  Ingen skall kommit till skada under rånförsöket. Oklart hur många det var som befanns sig i bensinstationen när rånförsöket genomfördes.

 • Håkan Eriksson 22:13 den 18 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Bensinstation, , , , , ST1   

  Bensinstationen ST1 i Mellringe utsatt för rån 

  Bensinstationen ST1 i området Mellringe blev på måndagskvällen utsatt för ett väpnat butiksrån. Tre maskerade personer har varit inne i butiken hotat och tilltvingat sig varor, samtidigt som man visar upp ett pistolliknande föremål för butikspersonalen.

  Dom tre misstänkta gärningsmännen är i 20-årsåldern och försvann från platsen i okänd riktning. Flera polispatruller kallades ut till platsen för att söka efter de tre personerna som i samband med händelsen var maskerade.

  Ingen person fick några fysiska skador i samband med rånet mot butiken.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel