Etiketter: Olovlig körning Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:00 den 23 June, 2024 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Olovlig körning, , , , ,   

  Narkotikabrott och ofredande – så var natten i länet 

  Det blev återigen en händelserik natt i Örebro län. Polisen rapporterar om flera incidenter som t.ex narkotikabrott och sexuellt ofredande. Dock har inga grövre brott inkommit till polisens kännedom under natten.

  Polispatruller har ägnat sig åt rutinärende som kontroll av fordon samt personer. Det har hanterats ett antal ärende med psykisk ohälsa. Det har även omhändertagits ett flertal personer med anledning av berusning. Nedför kommer ett flertal ärenden som polisen har skrivit om.

  Misstänkt häleri samt olovlig körning i Örebro

  Polispatrull stoppade en mopedist på Väster i Örebro vid klockan 23:16. Föraren en man i 30-årsåldern saknar behörighet att framföra mopeden.

  Vid vidarekontroll uppmärksammas även att mopeden är anmäld stulen varför mannen även misstänks för häleri. På mopeden som passagerare sitter en kvinna, hon är i 35-årsåldern och hon misstänkt även för häleri-

  Olovlig körning i Örebro

  En personbil stoppas centralt i Örebro vid klockan 23:28, föraren kan inte uppvisa något körkort samt kan inte hellre uppge sitt personnummer.

  Patrull genomför utredningsåtgärder och det framkommer att föraren är en 18-årig man som saknar körkort. Anmälan upprättas.

  Narkotikabrott innehav samt eget bruk i Frövi

  Polispatrull kontrollerar en man i 35-årsåldern som uppträder påverkat. På mannen anträffas misstänkt narkotika samt att mannen får lämna prov, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

  Substansen kommer analyseras i särskild ordning, även där får provsvaret utvisa om beslaget är klassar som narkotika alt. receptbelagd medicin. Detta ska ha inträffat vid klockan 00:13.

  Ett sexuellt ofredande i Brevens bruk

  En kvinna 18-årsåldern anmäler att hon blivit utsatt för handling av sexuellkaraktär av en man som inte var önskvärt. Polispatrull identifierar en man i 25-årsåldern som blir uppsatt som misstänkt i anmälan. Efter att utredningsåtgärder vidtagits avlägsnas mannen från platsen, detta ska ha hänt vid klockan 00:58.

  Trafikolycka på länsväg 659 vid Asker

  En bilist kör vid 01:54 i diket och kolliderar med ett träd. Två personer förs till sjukhus med okända skador. Föraren misstänks ha haft för många passagerare i fordonet i övrigt upprättas ingen anmälan.

 • Martin Avedal 12:55 den 25 June, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , Olovlig körning, , ,   

  Polisen beslagtog A-traktor utanför Lindesberg 

  Det var vid klockan 12:00 på torsdagen som polisen stoppade en A-traktor utanför Lindesberg. Detta då man observerat att föraren till fordonet kört fortare än den tillåtna hastigheten.

  Enligt uppgifter framfördes A-traktorn av en ung person i 15-årsåldern. Fordonet var omgjort så att föraren kunde köra fortare än den tillåtna hastigheten vilket är max 30 km/h.

  Polisen valde att beslagta det olagliga fordonet samtidigt som den 15-årige föraren kommer att rapporteras för olovlig körning. Polisen meddelar också att 15-åringens föräldrar är underrättade om händelsen.

 • Martin Avedal 16:42 den 11 November, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Olovlig körning, Omhändertagen, , ,   

  Misstänkt drograttfylleri och olovlig körning i Örebro 

  Det var vid klockan 13:57 på måndagen som polisen stoppade en man i 50-årsåldern i centrala Örebro. Detta var andra gången på kort tid som mannen blivit stoppad av polis.

  Enligt uppgifter skall mannen vid första tillfället fått sitt körkort omhändertaget pga av drograttfylleri. Även vid dagens kontroll misstänkte polisen att mannen var drogpåverkad.

  Misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning

  Den 50-årige mannen medtogs av polis för provtagning och förhör. Han är i nuläget misstänkt för drograttfylleri och olovlig körning.

 • Håkan Eriksson 21:08 den 7 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Olovlig körning, ,   

  Polispatrull stoppade körkortslös man på Väster i Örebro 

  En polispatrull stoppade på torsdagen en körkortslös man i ett fordon på Väster i Örebro. Mannen som är född -92 stoppades då han framförde en personbil, han är dömd ett flertal gånger för bland annat grova olovliga körningar, meddelar polisens presstalesperson Mats Öhman .

  Mannen är förutom grov olovlig körning också misstänkt för brott mot knivlagen, då han hade en kniv med sig utan att ha ett godtagbart skäl för detta. Polispatrullen beslagtog kniven som sannolikt kommer att förverkas.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel