Etiketter: Knivhot Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:03 den 15 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Busköra, , Knivhot, , , , Rävåsen,   

  Tutade åt buskörande bilist – blev knivhotad 

  Det var vid klockan 22:36 under onsdagskvällen som en bilist ska blivit hotad av en annan bilist med ett knivliknande föremål. Detta ska ha inträffat vid Rävåsen i Karlskoga.

  Enligt uppgifter skall bilisten sett hur en annan bilist buskörde, denne själv ska utryckt till polisen att ” noterat hur en annan bilist lekte över vägen”. Bilisten ska ha tutat åt den buskörande föraren som ska ha svarat genom att köra in i anmälarens fordon.

  Efter påkörningen ska den buskörande föraren hotad anmälaren med ett knivliknande föremål. Därefter försvann denne från platsen. I nuläget är gärningsmannen misstänkt för vårdslöshet i trafik, vållande till kroppsskada samt grovt olaga hot.  

 • Martin Avedal 16:36 den 8 December, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Knivhot, , , , , ,   

  Knivman orsakade tumult på Krämaren 

  Det var vid klockan 12:18 som polisen kunde stoppa en 20-åring man i centrala Örebro. Mannen hade innan polisen anträffade denne ställt till med ett tumult inne på Ica-City i Krämaren.

  Enligt uppgifter skulle mannen blivit ombedd att lämna butiken varpå denne ska knuffat omkull en äldre herre samt hotat personalen med kniv. Därefter ska mannen flytt från platsen och samtidigt knuffat omkull en kvinna för att ta dennes elsparkcykel.

  Polisen kunde kort därefter anträffa den 20-årige knivmannen i centrala Örebro. Denne är i nuläget misstänkt för två fall av olaga hot och ofredande samt för egenmäktigt förfarande och brott mot knivlagen. Oklart om den äldre herren samt kvinnan behövde uppsöka sjukvård efter incidenten.

 • Martin Avedal 12:07 den 9 February, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Knivhot, , , , ,   

  Man utsatt för personrån i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 02:06 natten mot söndagen som en man kontaktade polisen och uppgav att denne blivit utsatt för ett personrån i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter skall mannen blivit konfronterad av en till denne okänd man. Enligt den utsatte skall mannen haft ett knivliknade föremål i handen. Under personrånet dök även ett par ytterligare män upp som upplevdes känna gärningsmannen.

  Fick ett flertal slag i ansiktet

  Denne utsatte mannen ska fått motta ett flertal slag i ansiktet och lämnade ifrån sig en okänd summa pengar. Efter personrånet togs sig mannen hem och kontaktade polisen. Denne uppgav att han blev rånad runt klockan 01.00 natten mot söndagen.

  Polisen har skrivit en anmälan gällande personrån men har i nuläget inte gripit någon misstänkt för det som inträffade.

 • Martin Avedal 14:29 den 24 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Knivhot, , , , ,   

  Man anhållen efter knivhot på Norr i Örebro 

  Det var vid klockan 08:51 på måndagsmorgon som polisen i Örebro kunde gripa en man i 25-årsåldern på Norr misstänkt för olaga hot.

  Enligt uppgifter skall en man kontakt polisen och uppgett att denne blivit hotad med kniv av den 25-årige mannen. En polispatrull åker ut till platsen och upptäcker hur den misstänker tar till flykt. Jakten blir inte långvarig då polisen hinner ikapp den misstänkte.

  Mannen anhållen efter knivhotet

  Polisen griper den 25-årige mannen och för honom till polishuset för förhör. I skrivande stunder är det oklart varför denne valde att hota en annan man med kniv, det är oklart vad deras relation är.

  Vid klockan 12.30 meddelar åklagare att den 25-årige mannen ska anhållas misstänkt för olaga hot.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel