Man utsatt för personrån i centrala Örebro

Det var vid klockan 02:06 natten mot söndagen som en man kontaktade polisen och uppgav att denne blivit utsatt för ett personrån i centrala Örebro.

Enligt uppgifter skall mannen blivit konfronterad av en till denne okänd man. Enligt den utsatte skall mannen haft ett knivliknade föremål i handen. Under personrånet dök även ett par ytterligare män upp som upplevdes känna gärningsmannen.

Fick ett flertal slag i ansiktet

Denne utsatte mannen ska fått motta ett flertal slag i ansiktet och lämnade ifrån sig en okänd summa pengar. Efter personrånet togs sig mannen hem och kontaktade polisen. Denne uppgav att han blev rånad runt klockan 01.00 natten mot söndagen.

Polisen har skrivit en anmälan gällande personrån men har i nuläget inte gripit någon misstänkt för det som inträffade.