Etiketter: Granat Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 16:26 den 21 May, 2020 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Granat, , magnetfiske, , , Skebäcksbron, Svartån   

  Misstänkt granatliknade föremål funnet vid magnetfiske 

  Det var runt klockan 16:15 som polisen blev larmade till Skebäcksbron i Örebro. Detta efter att ett par magnetfiskare upptäckte ett föremål i Svartån.

  Polisen misstänker i nuläget att det kan vara ett granatliknade föremål och nationella bombgruppen är informerade. I nuläget finns inte mer information om vad som har hittats.

 • Martin Avedal 17:53 den 24 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Granat, , , , Småbåtshamnen,   

  Man fiskade upp granat i Örebro småbåtshamn 

  Vid klockan 15:28 larmade en privatperson polisen i Örebro efter att denne fiskat upp en granat vid småbåtshamnen. Mannen ska ha fiskat med magnet vid Svartån när denne fick napp av det ovanliga slaget.

  Polisen är plats och har spärrat av ett området av småbåtshamnen. Enligt uppgifter har man släppt ner granaten igen samtidigt som polisen har kontaktat nationella bombskyddet.

  Oklart om det var en skarp granat

  I nuläget är det oklart om det var en skarp granat. Enligt de uppgifter som inkommit har föremålet en form som påminner om en äldre typ av granat. Bedömningen av föremålet kommer nationella bombskyddet när de anländer från Stockholm om ca 3-4 timmar.

 • Martin Avedal 11:24 den 2 July, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Farligt föremål, Granat, Miljöstation, , ,   

  Miljöstation avspärrad i Nora – misstänkt granat hittad 

  Det var vid klockan 10:20 som polisen i Örebro Län fick larm om att farligt föremål hade hittats på en miljöstation i Nora.

  Enligt uppgifter ska det handla om en granat, oklart vilken typ av granat samt om den är skarp. Polisen har fotat föremålet och skickat bilderna till bombexperter i Stockholm.

  I skrivande stunder är miljöstationen avspärrad och polisen inväntar svar för att sedan kunna bedöma hur pass allvarlig situationen är.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel