Etiketter: Brunnsparken Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 13:34 den 5 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Brunnsparken, Centralstation, , , , , , , ,   

  Stor rånvåg i Örebro under natten 

  Under natten mot söndagen rapporterades det ett flertal rån i de centrala delarna av Örebro. Totalt har polisen bekräftat fem rån/rånförsök och tre av dem i de centrala delarna av staden.

  Enligt uppgifter inkom det första larmet runt klockan 22:57 sent på lördagen. Där ska en person blivit rånad på pengar och tillhörigheter av två eller flera gärningsmän. Personen ska blivit slagen och hotad under rånet.

  Rån vid Centralstationen och Brunnsparken

  De resterande fallen av rån/rånförsöken som inträffade i Örebro under natten ägde rum efter tolvslaget. Vid klockan 01:25 rånades en person på sin mobiltelefon på Norr. Bara fem minuter senare vid klockan 01:30 rånades en kille i 15-årsåldern vid centralstationen, där är det dock oklart vad rånbytet blev.

  Det sista rånet som ägde rum under natten inträffade vid klockan 03:43. En man i 20-årsåldern rånas på flera tillhörigheter vid Brunnsparken. Denne ska blivit konfronterad av en större grupp gärningsmän.

  Det ägde även rum ett rånförsök under natten, ett flertal personer ska ha hållit fast och slagit en person. De försökte komma över dennes ägodelar men personen kunde slita sig loss och fly platsen skriver polisen på sin hemsida.

 • Martin Avedal 11:46 den 24 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Brunnsparken, , ,   

  Två gripna efter bråk vid Brunnsparken i Örebro 

  Det var vid klockan 23.09 som polisen i Örebro blev utlarmade till Brunnsparken. Detta efter att det inkommit larm från allmänheten om ett större bråk.

  Polisen kunde på plats gripa två män, en 49-åring samt 34-åring. Den äldre av de två hade allvarliga skador medan den andra var lindrigare skadad. Polisen utesluter inte att fler varit inblandade då två personer till haft skador som de inte sökt sjukvård för.

  Oklart vad som låg bakom bråket

  Det är i nuläget oklart vad som orsakade bråket och polisen är fortfarande väldigt förtegna om det som har inträffat. Under natten och morgonen har platsen varit avspärrad då man genomfört en brottsplatsundersökning.

  Det har dock framkommit att den yngre mannen har anhållits misstänkt för mordförsök. Medan den äldre har släppts fri men är fortfarande misstänkt för misshandel.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel