Två gripna efter bråk vid Brunnsparken i Örebro

Det var vid klockan 23.09 som polisen i Örebro blev utlarmade till Brunnsparken. Detta efter att det inkommit larm från allmänheten om ett större bråk.

Polisen kunde på plats gripa två män, en 49-åring samt 34-åring. Den äldre av de två hade allvarliga skador medan den andra var lindrigare skadad. Polisen utesluter inte att fler varit inblandade då två personer till haft skador som de inte sökt sjukvård för.

Oklart vad som låg bakom bråket

Det är i nuläget oklart vad som orsakade bråket och polisen är fortfarande väldigt förtegna om det som har inträffat. Under natten och morgonen har platsen varit avspärrad då man genomfört en brottsplatsundersökning.

Det har dock framkommit att den yngre mannen har anhållits misstänkt för mordförsök. Medan den äldre har släppts fri men är fortfarande misstänkt för misshandel.