Etiketter: Stryptag Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 12:36 den 14 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Stryptag,   

  Man anhållen misstänkt för grov misshandel 

  Det var vid klockan 22:21 under gårdagen som polisen blev larmade till en adress i Örebro. Detta efter att en kvinna som blivit misshandlad ska larmat polisen.

  Enligt uppgifter skall kvinnan som är i 50-årsåldern blivit utsatt av en jämnårig man. De bägge har en nära relation och mannen ska kommit hem till kvinnan och tagit stryptag på henne. Kvinnan ska därefter tagit sig loss och lämnade bostaden.

  En polispatrull skickades ut till den aktuella adressen och man kunde omhänderta den 50-årige mannen. Denne ska senare under natten mot onsdagen blivit anhållen misstänkt för grov misshandel.

 • Martin Avedal 20:03 den 1 April, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Stryptag, , ,   

  Kvinna försökte ta stryptag på biljettkontrollant i Örebro 

  En 25-årig kvinna kunde inte visa upp någon legitimation. Det resulterade i att hon gick till attack och försökte ta stryptag på en biljettkontrollant.

  Det var på måndagsmorgonen som ett par biljettkontrollanter utförde en kontroll på en buss i centrala Örebro. En kvinnlig passagerare kunde inte uppvisa en giltig bussbiljett varpå denne lämnade bussen.

  Försökte ta stryptag på biljettkontrollanten

  Biljettkontrollanterna följde efter kvinna då de ville ta legitimation på denne. Den 25-åriga kvinna gick du till attack mot biljettkontrollanterna och försökte bland annat ta stryptag. Hon ska även ha spottat mot dem.

  Polis kallades till platsen och kunde identifiera kvinna samt lugna ner situationen. Ingen ska enligt uppgifter bilvit skadad under händelsen men kvinna har misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel