Kvinna försökte ta stryptag på biljettkontrollant i Örebro

En 25-årig kvinna kunde inte visa upp någon legitimation. Det resulterade i att hon gick till attack och försökte ta stryptag på en biljettkontrollant.

Det var på måndagsmorgonen som ett par biljettkontrollanter utförde en kontroll på en buss i centrala Örebro. En kvinnlig passagerare kunde inte uppvisa en giltig bussbiljett varpå denne lämnade bussen.

Försökte ta stryptag på biljettkontrollanten

Biljettkontrollanterna följde efter kvinna då de ville ta legitimation på denne. Den 25-åriga kvinna gick du till attack mot biljettkontrollanterna och försökte bland annat ta stryptag. Hon ska även ha spottat mot dem.

Polis kallades till platsen och kunde identifiera kvinna samt lugna ner situationen. Ingen ska enligt uppgifter bilvit skadad under händelsen men kvinna har misstänkt för våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.