Etiketter: Resecentrum Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:35 den 8 November, 2023 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Resecentrum,   

  En gripen efter misstänkt rån på resecentrum i Örebro 

  En person kunde under onsdagskvällen gripas efter ett misstänkt rån på resecentrum i Örebro. Rånet ska ha inträffat vid klockan 19:00 och den misstänkte kunde gripas ca 30 minuter därefter skriver polisen på sin hemsida.

  Enligt uppgifter ska en man blivit utsatt för rånet då denne befanns sig på resecentrum i Örebro under kvällen. Den misstänkte rånaren ska tilltvingat sig gods genom hot om våld, gärningspersonen flydde sedan platsen. Flera polispatruller beordrades till brottsplatsen och för att söka efter den misstänkte.

  — Genom utredningsåtgärder och taktiskt polisarbete grips gärningspersonen dryga 30 minuter efter att brottet genomfördes. På gärningspersonen anträffas även det gods som tillgripits, skriver polisen.

  Den misstänkte kommer förhöras och utredningsåtgärder sammanställas, ärendet kommer sedan presenteras jouråklagare varpå beslut om eventuellt vidare frihetsberövande kommer ske och då i form av anhållande alternativt att gärningsmannen försätts på fri fot.

 • Martin Avedal 18:29 den 22 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , , , Resecentrum, ,   

  Bad rökande ungdomar lämna en hiss – blev slagen 

  Det var vid kockan 16:59 på måndagseftermiddagen som polisen blev till larmade till Resecentrum i Örebro. Detta efter att det inkommit larm om en misshandel.

  Enligt uppgifter skall en kvinna blivit slagen i ansiktet av en ung man. Detta efter att kvinnan bett ett gäng med ungdomar lämna en hiss som de stod och rökte i. Kvinnan skulle själv använda hissen varpå hon bad ungdomarna lämna den.

  Efter misshandeln ska gänget med ungdomar sprungit i riktning mot Väster. Polisen har sökt i närområdet efter dem men inte lyckats lokalisera någon misstänkt. Oklart om kvinnan behövde uppsöka sjukvård, enligt uppgifter skall hon fått ett slag på hakan.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel