Etiketter: MC Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 23:10 den 9 September, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Mariedamm, MC, , , , , ,   

  Äldre man avliden efter trafikolycka utanför Mariedamm 

  Den 70-åriga man som var inblandad i mc-olyckan utanför Mariedamm under eftermiddagen avled av sina skador. Det var vid klockan 16:31 under torsdagen som räddningstjänsten larmades till en trafikolycka i höjd med Stora Blackfärd.

  Det var förbipasserande som såg motorcykeln och larmade, men mannen hade hjärtstillestånd när räddningsmanskapet anlände. Spår på motorcykeln tyder på att föraren krockat med vilt. En jägare har sökt på platsen utan att finna djuret.

  Den avlidna mannen var hemmahörande i sydnärke och anhöriga är underrättade. Motorcykeln är tagen i beslag för utredning.

  Text: Christian Vargahed

 • Martin Avedal 15:45 den 3 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , MC, , , , , ,   

  MC-förare gick till attack mot polis efter vansinnesfärd 

  Det var vid klockan 13:02 som en polispatrull fick syn på MC-förare som körde mot rött när denne var på väg in till centrala Örebro. Enligt uppgifter avbröt patrullen jakten då MC-föraren körde väldigt fort, det ska handlat om hastigheter upp mot 90 kilometer i timmen.

  Men ett flertal polispatruller anslöt till jakten som fortsatte på Rudbecksgatan österut. Bland annat ska en MC-polis deltagit. På Kasten Otters väg i höjd med Behrn Arena fick poliserna till slut stopp på MC-föraren.

  Ska gått till våldsamt motstånd vid gripandet

  När polisen skulle gripa MC-föraren gick denne till våldsamt motstånd och fick brottas ner. MC-föraren som var en man i 40-årsåldern upplevdes som narkotikapåverkad. Denne greps och fördes till polishuset för provtagning samt förhör.

  I nuläget är mannen misstänkt för våld mot tjänsteman, vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri. Polisen har även valt att ta motorcykeln i beslag. Polisen beskriver också mannens körsätt med motorcykeln som något en seriös MC-förare inte skulle framföra en MC.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel