Etiketter: Fredsgatan Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 22:07 den 2 July, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fredsgatan, , , , ,   

  Larm om bråk på Fredsgatan i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 20:28 på fredagskvällen som polisen larmades till Fredsgatan i centrala Örebro. Detta efter att det inkommit larm om ett bråk på platsen.

  Enligt uppgifter skall fyra män bråkat och tjafsat med varandra, anmälaren ska ha sett ett knivliknade föremål. När polispatrullen anländer lämnar tre av de fyra männen platsen springandes. En person är kvar och kontrolleras av patrullen.

  Mannen som stannade kvar är i 35-årsåldern och uppvisade tecken på narkotikapåverkan. Samma person är också misstänkt för brott mot knivlagen samt olaga hot. Polisen medtog denne för provtagning samt förhör.

 • Martin Avedal 14:39 den 8 September, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fredsgatan, , , ,   

  Kvinna misstänkt för att klottrat ner ett 10-tal bilar 

  Det var under natten mot söndagen som någon knottrade ner ett 10-tal bilar samt en husfasad och en mindre elcentral på Fredsgatan i Örebro. Bland annat ska ord som hora och horunge skrivits med sprayfärg.

  En polispatrull kunde på söndagsmorgon genom ett spaningsarbete få fram uppgifter om var förövaren befann sig. Den misstänkte skall varit en kvinna i 35-årsåldern.

  Misstänkt för grov skadegörelse

  Polisen fick tillstånd att genomföra en husrannsakan hos den misstänkte kvinnan. Hon hämtades in till förhör till polisstationen och samtidigt hittade polisen ett flertal sprayburkar i bostaden.

  Kvinnan är i nuläget misstänkt för grov skadegörelse. Detta på grund av den omfattning det handlar om, kostnaden för saneringen kan också bli stor.

 • Martin Avedal 13:46 den 5 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fredsgatan, , , ,   

  Mobiler och datorer stals från ABF:s lokaler i centrala Örebro 

  Det var vid klockan 11.55 på tisdagen som polisen tog emot anmälan att flera mobiler och datorer stulits från ABF:s utbildningslokaler på Fredsgatan i centrala Örebro.

  Enligt uppgifter så ska lokalen vid ett tidigare tillfälle ha lämnats obevakad, då slog tjuvarna till. Nuläget finns det inga uppgifter om något vittne har gjort några iakttagelser i samband med stölden. Polis kommer vid lunchtid undersöka platsen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel