Etiketter: Fjugesta Visa/dölj trådning av kommentarer | Tangentbordsgenvägar

 • Martin Avedal 10:05 den 29 December, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fjugesta, , , , , ,   

  Polis sköt man i benet vid insats i Fjugesta 

  Flera lokala medier i Örebro rapporterar om att polisen under natten mot onsdagen sköt en beväpnad man vid en industrilokal i Fjugesta. Han ska inte vara allvarligt skadad och misstänks för vapenbrott.

  Enligt uppgifter var det runt klockan 14:00 på tisdagen som polisen blev larmade till den aktuella adressen. De fick larm om att mannen var beväpnad och befanns sig i en industrilokal i samhället Fjugesta. Mannen ska ha varit ensam i byggnaden.

  Efter flera timmars förhandling med mannen kom denne ut ur byggnaden vid klockan 00:20 natten mot onsdagen. Han var då fortfarande beväpnad varpå polis sköt verkanseld. Mannen blev träffad i benet och ska inte blivit allvarligt skadad.

 • Martin Avedal 10:07 den 26 February, 2021 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , , Fjugesta, Hackvad, , Ödehus, ,   

  Ödehus eldhärjades under natten – gick inte att rädda 

  Det var sent under torsdagskvällen som räddningstjänsten larmades till ett ödehus i Hackvad utanför Fjugesta. Detta efter att det inkommit larm om en brand i byggnad.

  Enligt uppgifter ska det förekommit en fullt utvecklad brand i ett ödehus. Huset gick inte att rädda så det brann ner till grunden. På grund av de kraftiga vindarna som rådde på platsen valde polisen att stänga av den närliggande Länsväg 535.

  På fredagsmorgonen skall det fortfarande varit räddningsstyrkor på plats. Polisen har upprättat en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Under fredagen kommer utredningsarbetet fortsätta och man ska undersöka om brott har begåtts.

 • Örebro Tribune 01:19 den 9 June, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: , Fjugesta, , ,   

  Övertänd villa i Edsberg/smedtorp 

  Enligt uppgifter så skall villan ha varit övertänd när räddningstjänsten anlände till platsen, branden har även spridit sig till intilliggande byggnader.
  Det skall vara ett ödehus som av någon anledning har börjat brinna och räddningstjänsten arbetar för att förhindra att branden skall sprida sig till fordon och intilliggande skog.

  Det finns inga uppgifter om att någon person skall ha skadats i branden.

  Foto: Foto: Christian Vargahed


 • Martin Avedal 19:11 den 23 April, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fjugesta, , , , ,   

  Trafikolycka på länsväg 204 norr om Fjugesta 

  Klockan var strax efter fem på tisdagseftermiddagen när det inträffade en trafikolycka på länsväg 204 norr om Fjugesta.

  Enligt uppgifter skall två personbilar kolliderat med varandra. Döma av skadorna på fordonen har den ena bilisten kört på de andre bakifrån. Då det finns skador på höger fram och häger bak på de bägge personbilarna.

  Det är oklart i skrivande stund om någon kom till skada under trafikolyckan.

 • Håkan Eriksson 17:00 den 20 March, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fjugesta,   

  Trafikolycka mellan två personbilar i Fjugesta 

  Det inträffar på onsdagseftermiddagen en trafikolycka mellan två personbilar i korsningen Fjugesta Letstig och Kyrkvägen i Fjugesta. Räddningstjänsten, polis och ambulans utlarmade fram till platsen.

 • Christian Vargahed 10:59 den 11 February, 2019 Permanent länk
  Artikeln handlar om: Fjugesta, ,   

  Rattfylla i Fjugesta 

  Allmänheten larmar på söndagen om en misstänkt rattfyllerist som färdas mellan Hallsberg och Lekebergs kommun. Inringare till polisen ligger bakom under hela färden som stundtals går på små grusvägar.

  Polisen ansluter med flera patruller och en person är nu misstänkt för rattfylleri samt grov olovlig körning, detta då mannen fått körkortet omhändertaget vid tidigare trafikbrott. Fordonet som mannen färdas är avställd, enligt uppgifter.

  Enligt uppgifter till Utryckning.se så förkommer mannen sedan tidigare med över tjugofem punkter i belastningsregistret, bland annat grovt rattfylleri.

  Händelsen utspelade sig vid klockan 16.30 på söndagen.

c
compose new post
j
next post/next comment
k
previous post/previous comment
r
reply
e
edit
o
show/hide comments
t
go to top
l
go to login
h
show/hide help
shift + esc
cancel