Ung kvinna funnen död på Väster i Örebro

Det var runt klockan 02.00 natten mot söndagen som polisen larmades till en adress på Väster i Örebro. En ung kvinna i 20-årsåldern ska ha hittats avliden i en bostad.

Det är i nuläget oklart vad som egentligen har hänt. Polisen är också väldigt förtegna över situationen. Men som alltid när man finner en person avliden påbörjar man en förundersökning om misstänkt mord.

Kvinnans anhöriga är informerade

Under natten spärrade polisen av bostaden och genomförde en teknisk undersökning. Man meddelar också att kvinnans anhöriga har blivit informerade om dödsfallet.

Det är också i nuläget oklart om kvinnan bodde på adressen denne blev funnen på. Samtidigt framkommer det inte vem eller vilka som kontaktade polisen om vad som hade inträffat. Men polisen uppger att de ska hålla förhör med ett antal personer.