Berusad man slog ordningsvakt i ansiktet

Det var vid klockan 02:06 natten mot söndagen som polisen kunde omhänderta en berusad man på Fabriksgatan i Örebro. Mannen som är i 25-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman.

Enligt uppgifter skall den 25-årige mannen ha slagit en ordningsvakt i ansiktet utanför en krog i centrala Örebro. Mannen ska även knuffat bort ordningsvakten och efter incidenten lämnade denne platsen springandes.

Kunde omhändertas på Fabriksgatan

Det var ordningsvakten själv som kontaktade polisen angående det som hade inträffat. Denne gav polisen ett signalement och efter att patrullen genomfört ett sökningsarbetet kunde man lokalisera en misstänkt gärningsman på Fabriksgatan.

Polisen kunde omhänderta mannen som upplevdes som påtagligt berusad, denne fick följa med till polishuset för tillnyktring. Mannen är i nuläget misstänkt för våld mot tjänsteman.