Skottlossning i Markbacken under söndagskvällen

Det var efter klockan 22.00 på söndagskvällen som ett flertal privatpersoner kontaktade polisen angående en skottlossning i Markbacken centrum.

Enligt uppgifter skall någon eller några avfyrat ett antal skott mot en vit bil. Därefter skall föraren av bilen lämnat platsen och kört in i en stolpe. Oklart om föraren ådragit sig några skador. Även oklart hur många som färdades i bilen.

Polisen har hittat en tomhylsa

Under söndagskvällen samt natten mot måndagen har ett område i Markbacken centrum varit avspärrat. Ett flertal poliser och har varit på plats och vaktat avspärrning.

En brottsplatsundersökning har också genomfört och enligt uppgifter skall polisens tekniker hittat en tomhylsa från ett skjutvapen. Men i nuläget finns ingen misstänkt gripen för skottlossningen i Markbacken centrum.