Polisen grep misstänkt rånare i Vivalla

Det var vid klockan 23.17 på lördagskvällen som polisen kunde gripa en misstänkt rånare i Vivalla. Detta efter att ett två personer blivit rånade av tre gärningsmän i ett fordon.

Enligt upp gifter stod två personer på en gata i bostadsområdet Vivalla när en bil åker förbi, i den färdas tre stycken personer.

Fordonet stannar i närheten och spannar i de två som stod och samtalade med varandra. Därefter åker fordonet i väg mot en parkeringen där man vänder och åker tillbaka.

Var beväpnad med ett järnrör

Därefter lämnade de tre bilen och går fram till de som stod och samtalade. De går förbi och frågar vad de gör där i området, trion säger någonting i stil med att ni vet väl att det är våra trakter.

En av killarna var beväpnad med ett meterlångt järnrör. De två andra har maskerat sig med luva och maskering för munnen. Trion går till attack och en av personerna får en smäll på hakan. De andre får ett slag på käken efter att gärningsmannen uttryckt ”vad glor du på”.

En 25-årig man kunde gripas efter rånet i Vivalla

De två rånade personerna blev av med kontanter och diverse personliga tillhörigheter i samband med att de blir överfallna. Därefter lämnar trion platsen.

Vid efterföljande fordonskontroller i området så anträffas en man som stämmer in på signalementet som lämnats. Det är en man i 25-års åldern som grips och anhålls misstänkt för rånet.

Polisen vill tillägga att de man som slog de bägge personer i ansiktet inte var samma man som var beväpnad med järnröret.