Rån mot en busschaufför vid Karlslund i Örebro

En busschaufför har strax efter 13-tiden på torsdagen tryckt på överfallslarmet efter att ha blivit utsatt för ett rån vid Karlslund i Örebro. Personen som utförde rånet försvann från platsen på en cykel.

Misstänkt gripen av polis

Flera polispatruller åkte mot platsen och en av patrullerna träffade på en person som stämde in på aktuellt signalement. Personen, en ung man född -02, är frihetsberövad som misstänkt för rån och kommer att bli förd till polishuset för förhör.

Busschauffören skadad i samband med rånet

Den utsatta chauffören fick skador på armarna i samband med rånet och kommer att bli undersökt av ambulanspersonal. Eventuellt har den som utförde rånet använt någon typ av stickvapen i samband med rånet.

Den person som utförde rånet fick med sig busschaufförens klocka och plånbok från platsen.