Ung flicka påkörd av en bilist på Väster i Örebro

SOS Alarm meddelar under onsdagen att en trafikolycka har skett på Väster i Örebro. En flicka född -07 skulle gå över gatan vid ett övergångsställe där trafikljusen var ur funktion på grund av vägarbete, flickan blir påkörd av en personbil.

En bilist kommer och ska köra förbi övergångsstället, bilisten stannade till för att släppa över flickan och flickan började gå, flickan stannade varav föraren av personbilen tror att flickan skulle stanna och började rulla framåt samtidigt som flickan också började gå.

Bilisten körde på flickans fot men flickan klarade sig utan större skador och kunde själv gå från platsen i sällskap med sina föräldrar som kommit dit.

En anmälan gällande misstänkt trafikbrott kommer att bli skriven men utredningen får visa om ett brott har blivit begånget.