Trafikolycka med lastbil i Kumla – chauffören hittades utanför fordonet

Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka med en lastbil på gamla E3 i höjd med Ericssonfabriken i Kumla. En lastbil har kört av vägen och när räddningstjänsten tillsammans med ambulans och polis anländer till platsen så hittar man chauffören utanför fordonet, allvarligt skadad.

— Skadeläget är allvarligt, och kan eventuellt handla om ett sjukdomsfall, meddelar Christina Hallin, presstalesperson hos Polisen i Bergslagen.

Chauffören är avförd med ambulans till sjukhus. Lastbilen kommer att tas i beslag för teknisk undersökning, för att undersöka vad olyckan kan ha berott på. Trafikolyckan orsakade totalt stopp i trafiken, från Örebro mot Kumla. Vid 15-tiden så flyter trafiken på växelvis förbi olycksplatsen, meddelar polisen via sin hemsida.

Trafikolycka i Kumla
Foto: Christian Vargahed